Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Iohannis îi dă replica lui Dragnea, după ce șeful PSD l-a chemat la anchetă pe șeful statului (VIDEO)

Iohannis îi dă replica lui Dragnea, după ce șeful PSD l-a chemat la anchetă pe șeful statului (VIDEO)

Un articol de: - 28 Apr 2017, 16:53
Iohannis îi dă replica lui Dragnea, după ce șeful PSD l-a chemat la anchetă pe șeful statului (VIDEO) Politică

Klaus Iohannis ignora comisia de anchetă pentru alegerile din 2009. Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale susține că șeful statului nu poate fi obligat să vină în fața parlamentarilor așa cum dădea de înțeles joi Liviu Dragnea.

Reacția președinției vine la o zi dupa ce Liviu Dragnea anunța că președintele Klaus Iohannis s-ar putea afla pe lista persoanelor cercetate de comisie.

Iohannis îi dă replica lui Dragnea, după ce șeful PSD îl chema la anchetă pe șeful statuluiA GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

"Este în acest moment o anchetă a Parchetului General, din acest punct de vedere este clar că Administrația Prezidențială nu ar avea alte comentarii de făcut. (...) O anchetă parlamentară nu poate să cerceteze o cauză, acțiune sau evenimente aflate deja pe masa unei instanțe de judecată", a spus Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Ea a precizat că, în prezent, nu există niciun fel de invitație adresată președintelui Klaus Iohannis de a participa la o ședință a Comisiei parlamentare de anchetă.

"Poate o comisie parlamentară de anchetă să invite orice persoană care lucrează în zona Guvernului sau a instituțiilor publice, însă dacă nu este vorba despre o astfel de persoană această persoană vizată poate să primească invitația, dar poate să refuze participarea la o astfel de anchetă fiind vorba de obligativitate doar în cazul care lucrează în zona Guvernului", a explicat purtătorul de cuvânt al președintelui Iohannis.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   comisie,   ancheta