Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: "La mulţi ani Partidului Naţional Liberal, cel mai vechi şi cel mai bun partid din România/ PNL a fost un sprijin de nădejde pentru mine şi pentru români" (VIDEO)

Klaus Iohannis: "La mulţi ani Partidului Naţional Liberal, cel mai vechi şi cel mai bun partid din România/ PNL a fost un sprijin de nădejde pentru mine şi pentru români" (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 24 Mai 2019, 19:33
Klaus Iohannis: "La mulţi ani Partidului Naţional Liberal, cel mai vechi şi cel mai bun partid din România/ PNL a fost un sprijin de nădejde pentru mine şi pentru români" (VIDEO) Foto: captură B1TV Politică

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, vineri seară, la evenimentul în care PNL a sărbătorit 144 de ani de la înfiinţare şi, cu această ocazie, a transmis un mesaj formaţiunii pe care a numit-o cea mai bună din România.

"La mulţi ani Partidului Naţional Liberal cu ocazia venerabilei vârstei de 144 de ani, cel mai vechi şi, dacă îmi permiteţi, cel mai bun partid din România. 

Am auzit şi m-am bucurat să avem în această prezentare lucruri importante despre istoria PNL, despre fondatori, despre Brătieni, despre Kogălniceanu, nume mari liberale, nu există carte de istorie în care aceste nume să nu apară", a subliniat Klaus Iohannis.

Şeful statului a vorbit şi despre istoria recentă a partidului care l-a propusat în fotoliul de la Cotroceni şi a mulţumit PNL pentru tot sprijinul acordat în ultimii ani.

"Daţi-mi voie să mă refer eu la prezentul şi viitorul PNL. Ultima dată am participat la sărbătoare ocazionată de ziua PNL în 2015, la scurt timp după ce am luat în primire mandatul de preşedinte al României şi cedasem mandatul de preşedinte al PNL. Atunci, ne-am întâlnit în număr mare cu speranţe mari şi de atunci s-au scurs câţiva ani, cu evenimente mai bune sau mai puţin bune pentru PNL, ani complicaţi, însă în toţi aceşti ani PNL a fost un sprijin de nădejde pentru mine preşedintele României şi pentru politica pe care am dus-o pentru români şi pentru România. Mulţumesc PNL pentru acest sprijin!", a transmis Klaus Iohannis.

Acesta a subliniat că PNL este pregătit să câştige alegerile din 2019 şi 2020 şi le-a transmis mult succes.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   PNL