Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: Programul de guvernare, pe contrasensul logicii economice. PSD amanetează viitorul țării (VIDEO)

Klaus Iohannis: Programul de guvernare, pe contrasensul logicii economice. PSD amanetează viitorul țării (VIDEO)

Un articol de: - 07 Mai 2018, 19:34
Politică

Președintele Klaus Iohannis a lansat puternice critice la adresa guvernării PSD într-o declarație de presă privind execuția bugetară pe primele trei luni. Șeful statului a amintit de promisiunile făcute în campanie prin programul de guvernare, afirmând că acum "nu vedem nici școli, nici spitale, nici salarii, nimic".

"Programul de guvernare PSD, de la bun început, s-a aflat pe contrasensul unei logici economice", a criticat șeful statului.

"PSD a propus scăderea taxelor și impozitelor, pe de altă parte o creștere puternică a cheltuielilor bugetare pentru salarii, pensii, drumuri, au spus ei, autostrăzi, au spus ei. Pentru economiști, această abordare a produs surprindere. Este vorba de un fel de magie economică propusă de PSD", a continuat Klaus Iohannis.

Șeful statului a precizat că la aproape un an și jumătate de când se află la putere, PSD nu reușit să îndeplinească niciuna din promisiunile făcute.

"După deja aproape un an și jumătate de guvernare, cu această fază extrem de discutabilă a creșterilor salariale, nu vedem nici drumuri, nici școli, nici spitale, nimic", a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a continuat prin a critica tăierilor banilor de la investiții ca urmare a măririlor de salarii.

"Povestea este una tristă: PSD în fapt amanetează viitorul țării. Crește salarii și pensii și neglijează investiții importante necesare dezvoltării țării. Bugetul e supus unei presiuni imens.Pe fondul creșterii cheltuielilor totale cu peste 22 de procente, această presiune trebuia atenuată printr-un efort consistent de creștere a veniturilor", a acuzat Iohannis.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   PSD
 
 
 
Loading...