Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis, atac DUR la PSD: Le-am spus și în față, la consultări. Fac fițe! Păi se poate? După ce şi-au luat-o la vot? (VIDEO)

Klaus Iohannis, atac DUR la PSD: Le-am spus și în față, la consultări. Fac fițe! Păi se poate? După ce şi-au luat-o la vot? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 07 Iun 2019, 17:21
Klaus Iohannis, atac DUR la PSD: Le-am spus și în față, la consultări. Fac fițe! Păi se poate? După ce şi-au luat-o la vot? (VIDEO) Politică

Președintele Klaus Iohannis a atacat din nou PSD. Șeful statului s-a arătat nemulțumit că social-democrații nu au înțeles votul românilor și nu vor să semneze pactul propus după consultările de la Cotroceni, și anume acordul național pentru consolidarea parcursului european al României. 

Viorica Dăncilă a anunțat că vrea să vină propria lor variantă de acord politic care, evident, nu este în acord cu Opoziția și președintele Iohannis.

"PSD şi satelitul său, ALDE, au făcut o campanie anti-europeană, au încercat să spună românilor că nu sunt bine priviţi şi primiţi în Europa, ceea ce este fals. Cu toţii avem rude în Europa şi ştim că românii sunt foarte bine priviţi.

Pesediştii sunt foarte supăraţi sau bosumflaţi pentru că eu în continuare, cu toate că s-a terminat campania, umblu prin ţară şi spun că românii nu mai vor PSD. Asta s-a arătat prin vot. Este voinţa suverană a românilor şi acest lucru trebuie înţeles de toată lumea.

După ce am făcut consultări cu partidele, le-am propus un pact. PNL imediat a ieşit şi a spus 'Foarte bine, semnăm acest pact. Este exact ce vor românii.' USR, la fel, susţine pactul. Le-am cerut pesediştilor să repare inclusiv legile justiţiei. Le-am spus în faţă la consultări: 'Voi le-aţi stricat, nu aveţi decât să le reparaţi.' Ei, cine face fiţe? PSD. Păi se poate? După ce şi-au luat-o la vot? Oamenii s-au exprimat clar, lumea se aşteaptă să facă ce trebuie. Ei nu fac. De ce nu fac? Pentru că au în continuare în Parlamentul nostru o majoritate toxică. Au venit cu tot felul de poveşti. Hai că trebuie să adăugăm şi una, şi alta, chestiuni de-ale lor. Doar ca să nu semneze, să nu facă ce le-au cerut românii. PSD caută tot felul de soluţii ca să se eschiveze.

Până când această majoritate pesedistă toxică nu este înlocuită în Parlament, lucrurile se vor schimba greu. Oamenii trebuie să înţeleagă că este nevoie de multă determinare pentru a trece prin toate alegerile", a afirmat Iohannis la lansarea noii sale cărți ”EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”, la Alba Iulia

Klaus Iohannis, atac DUR la PSD: Le-am spus și în față, la consultări. Fac fițe! Păi se poate? După ce şi-au luat-o la vot?

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis