Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu a confirmat ca martor că Traian Băsescu a fost sincer în declarația despre Cătălin Ivan: Au crescut între timp generații de alegători care vor altfel de politicieni decât cei întruchipați de Liviu Dragnea

Ion Cristoiu a confirmat ca martor că Traian Băsescu a fost sincer în declarația despre Cătălin Ivan: Au crescut între timp generații de alegători care vor altfel de politicieni decât cei întruchipați de Liviu Dragnea

Un articol de: - 05 Oct 2015, 08:13
Ion Cristoiu a confirmat ca martor că Traian Băsescu a fost sincer în declarația despre Cătălin Ivan: Au crescut între timp generații de alegători care vor altfel de politicieni decât cei întruchipați de Liviu Dragnea foto: b1.ro Politică

În postarea sa de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu a ales să vorbeasacă despre părerea bună pe care Traian Băsescu o are despre unul dintre liderii partidului PSD, Cătălin Ivan.

Fostul președinte a declarat  că îl simpatizează pe europarlamentarul Cătălin Ivan și că-l consideră un tip isteț și curat.

„Spre exemplu, eu mă uitam la un om care nu m-a menajat deloc: CATALIN IVAN – este un tip curat, isteț, europenizat, care pare a fi un socialist european, care ar fi putut fi o soluție excepțională pentru ei. L-am vazut când a încercat să ridice puțin glasul cum a fost băgat la fund imediat de generația lui LIVIU DRAGNEA”, a declarat Băsescu.

În urma declarației, jurnalistul afirmă că au aparut mai multe ipoteze, iar una dintre ele ar fi că Traian Băsescu urmareste o lovitura politică și că, de fapt, opinia pozitivă despre Ivan este una falsă.

Ion Cristoiu confirmă însă că a fost martor la momentul în care Băsescu a spus cele mai sus amintite și că nu este vorba de niciun joc de culise. Dupa o emisiune de la B1TV, jurnalistul Ion Cristoiu și Triana Băsescu au mai ramas de vorba, moment în care a fost adusă in discuție desemnarea lui Liviu Dragnea ca președinte interimar și de aici a pornit totul.

„Liviu Dragnea are în față un proces care se poate încheia oricând cu o sentință de condamnare cu executare.

Cum dracu! am exclamat eu, liderii PSD, politicieni hîrșiți, cu responsabilități față de soarta Partidului, au decis să fie conduși de cineva aflat cu pistolul la tîmplă. E ca și cum călătorii dintr-un Boeing s-ar lăsa pe mîna unui pilot care, din cînd în cînd, poate să-și piardă cunoștința. Poate să conducă avionul pînă la aterizare. Dar la fel de Apoi, Liviu Dragnea, deși un bun politician și un bun manager de partid, are o imagine catastrofală ca Baronul baronilor locali. Au crescut între timp generații de alegători care vor altfel de politicieni decît cei întruchipați de Liviu Dragnea.
Nu se găsesc în PSD și astfel de oameni? am întrebat eu retoric, mergînd mai departe:
De ce nu-l aleg pe Cătălin Ivan? Nu-l știu decît din presă, dar mi se pare un politician modern, europenizat, unul care pe un aeroport din Occident nu sare în ochi ca tip din Est”, a scris Cristoiu.

Jurnalistul încheie postarea pe blog prin sublinierea faptului că Traian Băsescu a fost sincer în declarație.

"Așadar, Traian Băsescu – omul are o părere bună despre Cătălin Ivan.
Sau mai precis, așa cum a ținut să-mi precizeze, fostul președinte Traian Băsescu are o părere bună despre Cătălin Ivan", conchide Cristoiu.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   Traian Basescu,   catalin ivan