Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Alina Gorghiu îl condamnă cu mânie de proletăriță pe Bogdan Olteanu, fostul ei amant și mentor

Ion Cristoiu: Alina Gorghiu îl condamnă cu mânie de proletăriță pe Bogdan Olteanu, fostul ei amant și mentor

Un articol de: - 01 Aug 2016, 08:50
Ion Cristoiu: Alina Gorghiu îl condamnă cu mânie de proletăriță pe Bogdan Olteanu, fostul ei amant și mentor Foto: paginademedia.ro Politică

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales să vorbească în postarea zilnică depe blogul personal despre reacția Alinei Gorghiu după arestarea lui Bogdan Olteanu.

Despre Alina Gorghiu se ştie şi din presa quality, c-a avut o relaţie amoroasă cu Bogdan Olteanu.

Bogdan Olteanu i-a fost Alinei Gorghiu nu numai amant, dar şi mentor. Cariera politică a Alinei Gorghiu e urmarea unui bobîrnac dat de Bogdan Olteanu”, a precizat Ion Cristoiu.

Relația a fost una de notorietate, motiv pentru care în momentul în care Bogdan Olteanu a fost arestat noptea, toată presa a reamintit relaţia sa cu Alina Gorghiu.

După arestarea lui Bogdan Olteanu, alinei Gorhiu i s-a cerut o reacţie în calitate de şefă a PNL, dat fiind că acesta a fost unul dintre cei mai puternici lideri ai PNL.

„Ce face Alina Gorghiu? Mai că nu-l redenunţă ea ca ins corupt în faţa opiniei publice”, a spus Ion Cristoiu.

„Reacţia sa faţă de Dosarul Bogdan Olteanu nu e însă cea a unei femei care nu vrea să aţîţe gelozia soţului. Nu e nici măcar reacţia unei Ticăloase care calcă pe cadavre pentru a parveni.
Dacă refuza să răspundă, nimeni n-ar fi acuzat-o că s-a dat cu corupţii. Dimpotrivă, ar fi beneficiat de simpatia pe care o stîrneşte o persoană de bun simț, rămasă de bun simț și dacă ajunge Împărătița Universului”, a menționat Ion Cristoiu.

 „Luînd seama la reacţia-clişeu a Alinei Gorghiu vom înţelege de ce PNL a pierdut în chip catastrofal localele. De la ea pînă la lideri politic autentic e distanța de la Klaus Iohannis la președinte de adevăratelea, și nu Rața mecanică, trasă de coadă să măcăne din cînd în cînd de Băieții deștepții din Sistem”, a conchis Ion Cristoiu.

Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   Alina Gorghiu,   Bogdan Olteanu