Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: „Arma mortală a Binomului SRI-DNA este denunțul pentru fapta petrecută pe vremea lui Burebista”

Ion Cristoiu: „Arma mortală a Binomului SRI-DNA este denunțul pentru fapta petrecută pe vremea lui Burebista”

Un articol de: - 21 Feb 2017, 08:33
Ion Cristoiu: „Arma mortală a Binomului SRI-DNA este denunțul pentru fapta petrecută pe vremea lui Burebista” Politică

Ion Cristoiu continuă seria ipotezelor privind binomul SRI-DNA în Gândul de Marți, aducând în discuție „denunțul pentru fapta petrecută pe vremea lui Burebista”, conform căreia articolul 290 definește denunțul drept „încunoștiințarea făcută de către o persoană fizică sau juridică despre săvârșirea unei infracțiuni”, deci, o denunțul nu are o limită în timp de la comiterea faptei.

Cristoiu aduce în discuție mai multe cazuri de denunțuri pentru fapte petrecute pe vremea lui Burebista, precum: cazul Alinei Bica, în care denunțătorul și-a amintit în 2015 o faptă petrecută în 2005, cazul lui Marin Petrache, care a fost „victima” unui denunț cu privire la o faptă petrecută cu 9 ani în urmă, Bogdan Olteanu, „scos din joc” în 2016 după un denunț al unei fapte din 2008 și jurnalistul Liviu Mihaiu, care ar fi „bombănit” împotriva Serviciilor Secrete ale României.

„Se poate întocmi o listă cu denunțătorii de serviciu. Unii sînt protejați de Binom (Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Doru Boștină, Viorel Rusu, Tiberiu Urdăreanu). Se îmbogățesc mai departe din afaceri cu statul. Alții sînt la pușcărie. Pentru activitatea lor de denunțători li se promite eliberarea condiționată sau clemență în alte dosare (Cristinel Bîgi, Dorin și Alin Cocoș)”, scris jurnalistul pe blogul său.

Citeşte mai multe despre:   cristoiu,   SRI,   DNA,   Alina Bica,   denunt,   Bogdan Olteanu,   Kovesi