Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Avem de-a face cu o acțiune pe față a lui Ponta pentru a arăta că îl are la degetul mic pe Nițu (VIDEO)

Ion Cristoiu: Avem de-a face cu o acțiune pe față a lui Ponta pentru a arăta că îl are la degetul mic pe Nițu (VIDEO)

Un articol de: - 03 Oct 2013, 12:22
Ion Cristoiu: Avem de-a face cu o acțiune pe față a lui Ponta pentru a arăta că îl are la degetul mic pe Nițu (VIDEO) Politică

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, joi, la B1 TV, că declarațiile și acțiunile premierului Victor Ponta au fost făcute pentru a arăta că ”îl are la degetul mic pe Tiberiu Nițu”.

”Ceea ce s-a întâmplat ieri în cazul Ponta și Cazanciuc, combinând cu declarația absolut iresponsabilă a lui Ponta, când a confirmat că a intervenit ca să fie irevocat procurorul Papici, avem de-a face cu o acțiune pe față pentru a arăta baronilor PSD că el îl are la degetul cel mic pe Tiberiu Nițu. E un moment în care în sfârșit Ponta și USL s-au devoalat. În cazul președintelui, acesta a fost momentul așteptat. De o săptămână președintele se tot înarmează”, a afirmat realizatorul.

”Amestecul incalificabil a premierului Victor Ponta în justiție, e fosrte important că președintele se gândea de mai mult timp la denunțarea acestui pact deoarace toate nenorocirile Guvernului Ponta se îndreptau în parte și către președinte deoarece el gira acest dezastru”, a explicat jurnalistul.

”Singura întrebare este dacă efectul va fi întoarcerea lui Antonescu la sânul gdeeneros al PSD-ului sau vom avea de-a face cu două lepădări de Victor Ponta: a lui Crin Antonescu și a președintelui”, a mai spus Ion Cristoiu.

Cristoiu: Avem de-a face cu o acțiune pe față a lui Ponta
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   Victor Ponta,   Tiberiu Nitu