Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Cadou pentru președinte - Sistemul l-a adus în țară pe Mohammad Munaf pentru a-l salva pe Iohannis de la prăbușirea în sondaje

Ion Cristoiu: Cadou pentru președinte - Sistemul l-a adus în țară pe Mohammad Munaf pentru a-l salva pe Iohannis de la prăbușirea în sondaje

Un articol de: - 28 Aug 2015, 09:22
Foto: B1 TV Politică

Ion Cristoiu scrie pe blogul personal că se aștepta, după prăbușirea în sondaje a lui Klaus Iohannis, ca o parte din presă să ascundă declinul, iar Sistemul să pună la cale ceva menit să-l salveze pe președinte.

Cristoiu anticipa ca Sistemul  să îi regizeze un atentat, deși ”la cît de comod e Klaus Iohannis, osteneala unei scăpări viu și nevătămat dintr-un atentat, fie acela și regizat, îl va face să refuze”.

Totuși, joi după-amiză, președinția României a dat publicității un comunicat potrivit căruia Mohammad Munaf, cetățean irakian condamnat în 2008 la 10 ani de închisoare pentru acte de terorism, se află în custodia Poliției.

”M-am înșelat. Nu i-au făcut cadou un atentat. I-au făcut cadou aducerea teroristului Mohammad Munaf, după rețeta folosită de același Sistem în 2009, cînd, pentru salvarea lui Traian Băsescu de la iminenta înfrîngere la scrutin, l-au adus în țară pe Nicolae Popa”, scrie jurnalistul pe blog.

Dovezile în sprijinul acestor afirmații sunt trei. În primul rând, informația trebuia dată publicității de către autoritățile care au fost responsabile cu îndeplinirea sentiței judecătorești, nu de către Klaus Iohannis. În al doilea rând, textul comunicatului îi ridică în slăvi pe doi dintre preferații președintelui: generalul Florian Coldea și generalul Gabriel Oprea. O a treia dovadă este aceea că ” Textul Comunicatului cuprinde o substanțială doză fălire din partea lui Klaus Iohannis cu acest succes al luptei împotriva terorismului”.

Cadoul făcut de Sistem lui Klaus Iohannis mai rezolvă și alte lucruri: ”1.Îi arată pisica lui Traian Băsescu, deoarece Mohammad Munaf ar putea să facă așa zise dezvăluiri despre Operația Răpirea jurnaliștilor. 2. Hrănește hardughia propagandistică a lui Klaus Iohannis cu Mesajul: Marele nostru Președinte, fie-i numele în veci slăvit și soția mereu tînără și mereu răvășitoare, a dovedit că, fără tărăboiul de tip Traian Băsescu (ptiu, Drace!), promovînd un alt fel de a face politică, își îndeplinește pas cu pas făgăduielile”, scrie Ion Cristoiu pe blog.

În finalul articolului, Cristoiu sfătuiește cititorii să se uite la televiziunile de știri și să constate cum ”toți pițifelnicii de la PNL” rostesc ”papagalicește acest mesaj, primit prin SMS de la Partid”.

Citeşte mai multe despre:   cristoiu,   Iohannis,   sondaje,   sistem,   Coldea,   Oprea
 
 
 
Loading...