Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Cătălin Predoiu, încă un politician care se duce

Ion Cristoiu: Cătălin Predoiu, încă un politician care se duce

Un articol de: - 16 Mai 2017, 08:53
Ion Cristoiu: Cătălin Predoiu, încă un politician care se duce Politică

În Gândul de Marți, Ion Cristoiu vorbește despre Cătălin Predoiu, un politician „care se duce”. Printre rânduri, în ciuda faptului că Predoiu este sau a fost un acolit al lui Klaus Iohannis, se poate observa admirația totuși, pentru prezența sa scenică în calitate de politician și orator.

Cristoiu amintește de faptul că Predoiu a fost o opțiune pentru alegerile prezidențiale, dar, ulterior, întrucât PNL l-a impus pe Klaus Iohannis, Predoiu a fost uitat, sau s-a vrut a fi uitat.

Cristoiu se declară aproape dezamăgit după ce, intrat în cursa pentru șefia PNL, Predoiu s-a retras, motivând această decizia prin prezența a prea multe fake news-uri. „Cătălin Predoiu a fost costrâns să se explice astfel într-un prim anunț, forțat să fie expeditiv de precipitarea de a-și anunța fanii despre ce i-a informat pe membrii BPN”, a scris jurnalistul.

„Spre stupefacția mea, retragerea din cursă a principalului candidat, a unui politician de CV-ul lui Cătălin Predoiu, a trecut în presă drept un fapt minor, căruia i se acordă câteva rânduri doar la știri pe scurt. (...) Încă un politician care se duce!”, a concluzionat jurnalistul.

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   Catalin Predoiu,   Stiri Romania