Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu, despre atitudinea președintelui: Klaus Iohannis nu poate fi convins să renunţe la răzbunare pe cel care l-a ofensat nici dacă i se arată că pune în pericol stabilitatea ţării

Ion Cristoiu, despre atitudinea președintelui: Klaus Iohannis nu poate fi convins să renunţe la răzbunare pe cel care l-a ofensat nici dacă i se arată că pune în pericol stabilitatea ţării

Un articol de: - 24 Iun 2016, 09:35
Ion Cristoiu, despre atitudinea președintelui: Klaus Iohannis nu poate fi convins să renunţe la răzbunare pe cel care l-a ofensat nici dacă i se arată că pune în pericol stabilitatea ţării Foto: paginademedia.ro Politică

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește în “Gândul de vineri” de pe blogul personal despre reacția Departamentului de Comunicare Publică de la Cotroceni cu referire la anumite informații apărute în presă despre cetățeanul român răpit în Burkina Faso.

„Au fost informaţii, mai mult sau mai puţin adevărate publicate de presă despre Klaus Iohannis (de la învîrtelile cu casa de la Sibiu pînă la escrocheria cu zecile de mii de euro luate de pe o carte scrisă de alţii), cu un evident potenţial de lovitură politică şi, cu toate acestea, Klaus Iohannis n-a scos nici măcar un Mac din binecunoscutul Mac-Mac.

Ieşirea din minţi a avut loc nu din cauza materialului, ci din cauza celui suspectat de Klaus Iohannis de a fi în spatele Informaţiei: Mihai Răzvan Ungureanu”, a spus Cristoiu.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

În continuare, jurnalistul încearcă să dea o explicație conflictului dintre președintele Iohannis și Mihai Răzvan Ungureanu.

„Conflictul dintre cei doi a izbucnit sub semnul a ceea ce am putea numi Sindromul paltonului la Klaus Iohannis.

Din cîte ne amintim, cu un an în urmă, pe aeroportul din Paris, Klaus Iohannis a făcut o criză de nervi, pentru că aghiotantul nu i-a ţinut paltonul.

Omul superior, cînd e şef, evită pe cît posibil astfel de Crize de nervi în public faţă de şoferi, aghiotanţi, secretari, femei de serviciu, faţă de subordonaţi, în general. Klaus Iohannis e însă un ins mărunt.

Şi ca orice ins mărunt transformă un fleac într-un atentat la postura sa de Șef”, a adăugat jurnalistul.

Cristoiu face o remarcă asupra atitudinii lui Klaus Iohannis, spunând despre acesta că dacă cineva l-a ofensat, el nu renunță la răzbunare nici dacă stabilitatea țării va fi în pericol.

„Și lui Traian Băsescu i se punea pata pe cineva. Cei din Sistem reușeau să-l convingă că a fost doar o suspiciune neîntemeiată sau pînă la urmă că ar fi riscant să se încerce o pedepsire a respectivului.

Klaus Iohannis nu poate fi convins.

Cei care au avut de a face cu el susțin că în astfel de situații stă și tace ca un bolovan care se uită la tine fără să te vadă de fapt. Poți convinge un bolovan?

Ca să se răzbune pe Victor Ponta pentru că acesta l-a acuzat de complicitate cu o firmă austriacă, Klaus Iohannis a dat ţara peste cap prin demisia lui Victor Ponta.

Dacă Victor Ponta rămînea premier, PNL zburda la Localele din iunie.

PNL a fost sacrificat însă pentru că Klaus Iohannis îşi ieşea din minţi numai cînd auzea de Victor Ponta”, a încheiat Cristoiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   blog,   Klaus Iohannis