Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu, despre declarațiile lui Tăriceanu și Dragnea: Distinșii s-au învârtit în jurul cozii fără să și-o poată prinde, drept pentru care au început să scheaune

Ion Cristoiu, despre declarațiile lui Tăriceanu și Dragnea: Distinșii s-au învârtit în jurul cozii fără să și-o poată prinde, drept pentru care au început să scheaune

Un articol de: - 12 Aug 2016, 08:46
Ion Cristoiu, despre declarațiile lui Tăriceanu și Dragnea: Distinșii s-au învârtit în jurul cozii fără să și-o poată prinde, drept pentru care au început să scheaune foto: evz.ro Politică

Ion Cristoiu vorbește în “Gândul de vineri” de pe blogul personal despre declarațiile lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu cu privire la decizia de a nu mai depune Moțiunea de cenzură.

Jurnalistul a declarat că nu a înțeles nimic din declarațiile celor doi pentru că nu au spus ceva concret.

“Sincer să fiu, din declarațiile lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu n-am înțeles nimic.
Și nu pentru că mă simțeam din nou în străinătate ( sătul de flamandă, cînd am ajuns la Dunkerque, auzind în jur vorbindu-se doar franceză, m-am simțit ca acasă), ci pentru că distinșii s-au învîrtit în jurul cozii fără să și-o poată prinde, drept pentru care au început să scheaune.

Liviu Dragnea a început prin a prezenta cele trei puncte ale întîlnirii.

Chiar dacă Moțiunea de cenzură a fost primul punct, totuși, faptul că au mai fost alte două lasă să se înțeleagă că Moțiunea a fost discutată printre altele.”, a mai spus acesta.

Cristoiu mai spune că deși tot electoratul PSD a așteptat cu nerăbdarea vestea depunerii sau nu a Moțiunii, nu crede că vreun PSD-ist a înțeles ce a declarat Dragnea.

“Nu cred că vreun PSD-ist va fi înțeles ceva din Declarația lui Liviu Dragnea potrivit căreia Nu s-a luat astăzi o decizie că nu depunem moțiune de cenzură.

De vineri, Liviu Dragnea amenință cu o Moțiune de cenzură acum și nu în vecii vecilor, amin. Prin urmare, joi, 11 august s-a decis să nu se depună o Moțiune de cenzură.

De ce?
Liviu Dragnea era dator față de electoratul PSD cu explicație a acestei decizii. Mai ales că, așa cum el însuși o spune, PSD are motive de nemulțumire față de felul în care Guvernul administrează importante domenii ale României de azi.
Declarația sa e din acest punct de vedere o bătaie de joc la adresa electoratului PSD”, a zis Cristoiu.Se plimba prin Centrul Vechi din București, când a auzit țipete înfundate venind de nicăieri. A fugit. Ajuns acasă, a căutat pe net și a aflat ce i s-a întâmplat: "Nu voi mai călca acolo!"

Jurnalistul a amintit în Gândul de vineri și despre cazul Sky News.

“Am vorbit mai sus de Paranoia Sky News.
E vorba de transformarea unui reportaj fals despre România într-o tragedie națională de proporțiile Diktatului de la Viena.
Țară de babuini cum suntem, suferim de paranoia cînd vine vorba de ceea ce se scrie despre România în presa internațională.
Paranoia i-a lovit mai ales pe politicienii români, în frunte cu premierul Dacian Cioloș, care a văzut într-un reportaj despre o realitate de la noi, unul dintre sutele de reportaje pe care le difuzează Sky News, discreditarea României.

Citeşte mai multe despre:   blog ion cristoiu,   Liviu Dragnea,   calin popescu tariceanu_3,   PSD,   ALDE,   Sky News