Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu despre Proiectul de Țară: „Klaus Iohannis a lansat o nouă și amplă campanie de Trăncăneală nesfîrșită”

Ion Cristoiu despre Proiectul de Țară: „Klaus Iohannis a lansat o nouă și amplă campanie de Trăncăneală nesfîrșită”

Un articol de: - 06 Iul 2016, 08:26
Ion Cristoiu despre Proiectul de Țară: „Klaus Iohannis a lansat o nouă și amplă campanie de Trăncăneală nesfîrșită” Politică

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales să vorbească în postarea zilnică de pe blogul personal despre Proiectul de Țară lansat de președintele României Klaus Iohannis.

O publicație care a fost condusă de Ion Cristoiu a spus despre acesta că lasă impresia că are de predat trei-patru editoriale.

„Apariţia unui text presupune un program fix, practic imposibil de ocolit. Materialul trebuie dat la corectat, trebuie să ajungă apoi la secretariatul de redacţie, şi în final, la tipar. Data tipăririi ţine de un contract între redacţie şi tipografie. Dacă redacţia n-o respectă, publicaţia nu numai apare în ziua în care o aşteaptă cumpărătorii, şi dacă nu apare la timp, se ivesc alte probleme şi mai mari, printre care se numără cele financiare”, a precizat Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu a avut de predat pentru Historia din iulie 2016 un Dosar de nu mai puţin de 50 de file de manuscris despre Propaganda zisă a Războiului Sfînt din anii 1941-1944, când românii se credeau „investiţi cu misiunea sfântă de cruciaţi ai credinţei, porniţi să elibereze, alături de nemţi, Poporul rus de Păgînii de bolşevici”.

La Palatul Parlamentului se lansase, marţi dimineaţa, în prezenţa Preşedintelui, Proiectul de ţară. „Când spui aceste cuvinte simţi nevoia să te ridici în picioare, să te închei la nasturi şi să intonezi Imnul de stat”. Mai mult, România nu a mai avut niciodată un astfel de proiect, nici pe vremea lui Ştefan cel Mare, nici pe vremea lui Carol I, nici pe vremea Mareşalului Antonescu, nici pe vremea lui Nicolae Ceauşescu.

„Toţi conducătorii de pînă acum au făcut cîte ceva pentru România” și fără un Proiect de ţară.

„Marţi 5 iulie 2016, nu s-a lansat un Proiect de ţară. S-a lansat un lung şir de simpozioane, mese rotunde, dezbateri, şedinţe despre Proiectul de ţară. Altfel spus, s-a lansat o nouă şi amplă Trăncăneală”, a precizat Ion Cristoiu.

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   Klaus Iohannis,   Campanie electorala