Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Elena Udrea este o personalitate în sine. În sfârșit, rămasă pe cont propriu, are șanse substanțiale să se afirme ca mare politician

Ion Cristoiu: Elena Udrea este o personalitate în sine. În sfârșit, rămasă pe cont propriu, are șanse substanțiale să se afirme ca mare politician

Un articol de: - 01 Sep 2015, 09:10
Ion Cristoiu: Elena Udrea este o personalitate în sine. În sfârșit, rămasă pe cont propriu, are șanse substanțiale să se afirme ca mare politician Foto: B1 TV Politică

După interviul de la postul nostru de televiziune al Elenei Udrea, acordat lui Silviu Mănăstire în cadrul emisiunii Dosar de politician, din data de 16 august 2015, jurnalistul Ion Cristoiu, care a participat la emisiune, afirmă că aceasta, rămasă pe cont propriu, are șanse substanțiale să se afirme ca mare politician.

Duminică seara (n. red. – 16 august a.c.), Elena Udrea a confirmat voința de a merge mai departe în politică pe cont propriu. După opinia mea, dacă nu e condamnată definitiv, Elena Udrea are în fine șansele să se manifeste ca un politician de excepție: 1) e în fine pe cont propriu și 2) a scăpat, în fine, de programul ultra radical al PMP.

Sînt convins că fie și sub pretextul unei dezmeticiri provocate de calvarul prin care a trecut, Elena Udrea își va schimba poziția politică. Va fi mult mai atentă la nuanțele propuse de viață, care nu niciodată în alb-negru”, scrie jurnalistul pe Evenimentul Zilei.

Ion Cristoiu consideră că Elena Udrea e o personalitate în sine și nu una dependentă de un bărbat politic.

De zeci de ori cînd am scris despre Elena Udrea, în cei zece ani de mandat al lui Traian Băsescu, am ținut să observ că marea slăbiciune a Elenei Udrea stă în imaginea publică de salcie pe lîngă copacul Traian Băsescu. Eu, care o știu pe Elena Udrea de cînd era o debutantă în politica mare, am susținut și susțin că Elena Udrea e o personalitate în sine și nu una dependentă de un bărbat politic. Ba eu cred că ea a fost pentru președintele Traian Băsescu și un excelent consilier, dacă ne gîndim la capacitatea de a dialoga și cu adversarii președintelui.

Prezența la Cotroceni a propulsat-o pe Elena Udrea. Da, dar aceeași prezență i-a fost catastrofală prin imaginea de femeie care există doar printr-un bărbat politic puternic, care o protejează”, a mai scris jurnalistul în articol.

Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   Ion Cristoiu,   Stiri Romania,   Stiri Romania