Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: La dezastrul guvernării se adaugă și dezastrul datului din gură. Cioloș putea la fel de bine să demită tot Guvernul în frunte cu domnia sa, că oricum nu face niciunul nimic (VIDEO)

Ion Cristoiu: La dezastrul guvernării se adaugă și dezastrul datului din gură. Cioloș putea la fel de bine să demită tot Guvernul în frunte cu domnia sa, că oricum nu face niciunul nimic (VIDEO)

Un articol de: - 05 Iul 2016, 19:33
Ion Cristoiu: La dezastrul guvernării se adaugă și dezastrul datului din gură. Cioloș putea la fel de bine să demită tot Guvernul în frunte cu domnia sa, că oricum nu face niciunul nimic (VIDEO) Foto: paginademedia.ro Politică

Ion Cristoiu a susținut pentru B1 TV că premierul Dacian Cioloș putea la fel de bine să demită toți miniștrii și să plece și el pentru că oricum nimeni nu face nimic. Jurnalistul a criticat actualul Guvern, afirmând că membrii săi nu fac decât să intre în polemici cu politicienii.

”Au fost demiși niște miniștri despre care habar nu am. Am habar despre declarațiile lor absolut imposibile și iresponsabile. De exemplu, cel al Comunicațiilor se ocupă de IT, de un domeniul extraordinar, dar ne-a vorbit despre învățământ gratuit, cel al Transporturilor a spus despre trenurile de lux. Vorbim despre Miniștri care fac declarații pe Facebook. Ei făceau și înainte, dar nu îi băga nimeni în seamă.

Cioloș a demis niște nume obscure, care vor fi înlocuite cu niște nume la fel de obscure. Putea la fel de bine să demită tot Guvernul în frunte cu domnia sa, că oricum nu face niciunul nimic. 

Din punctul meu de vedere, sunt cetățeni care nu au făcut nimic și vor fi înlocuiți cu alții care nu vor face nimic, în condițiile în care vor intra în concediu, apoi vor pleca de la Guvern că vin alegerile”, a susținut jurnalistul.

Cristoiu a dat și exemplul lui Ghinea, recent numit la Ministerul Fondurilor Europene, care nu a făcut nimic, doar s-a certat cu Ponta: ”Premierul a demis cu mare zgomot Ministrul de la Fondurile Europene și l-a adus pe Ghinea, care este un ONG-ist, și primul lucru pe care Ghinea l-a făcut a fost să intre în polemică cu Ponta. Dacă vrea să fie respectat, Cioloș ar trebui să-i avertizeze că trebuie să muncească și să aibă comunicare publică în legătură cu munca lor. Domnul Ghinea nu a făcut nimic, dar s-a certat cu Ponta. Eu nu mă aștept de la un Ministru să polemizeze pe Facebook cu alți politicieni, ci să muncească. Puteau să rămână toți la fel de bine că oricum cei care vin nu fac nimic”. 

Cristoiu: Cioloș putea la fel de bine să demită tot Guvernul în frunte cu domnia sa, că oricum nu face niciunul nimic

Ion Cristoiu mai consideră că Guvernul tehnocrat este un experiment eșuat care îi va afecta pe liberali, care vor pierde alegerile, și pe Iohannis, ”proprietarul acestui Guvern”, care va cădea în sondaje.

”La dezastrul guvernării se adaugă și dezastrul datului din gură. Antipatia declanșată nu se va răsfrânge asupra lor, că oricum ei pleacă, ci asupra PNL, care nu face nimic, și asupra lui Iohannis. Câți BANI câștigă LUNAR un barista angajat la Starbucks România

Au ajuns la Guvern direct de pe stradă. Nicăieri în lume nu ajungi în Guvern direct de pe stradă. Unii sunt ONG-iști, unele secretare, au făcut cafele până acum, alții gazetărie, iar acum s-au trezit miniștri. Dacă e așa, noi ăștia mai vechi din presă ar trebui să fim secretari generali NATO”, a mai susținut Ion Cristoiu.

Acesta a mai spus că premierul Cioloș este oarecum într-o situație privilegiată pentru că mai nimeni nu i se opune: PSD nu vrea să depună moțiune de cenzură împotriva sa, Iohannis îl susține, PNL îl susține, la fel și 99% din presă și ”instituțiile de forță ale statului”.

Premierul Dacian Cioloș a anunțat marți remanierea a patru membri ai Guvernului. Este vorba despre ministrul Educației, Adrian Curaj, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan și ministrul delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, Dan Stoenescu. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   cristoiu,   Dacian Ciolos,   remaniere,   tehnocrati