Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Ponta bate câmpii. Ce treabă are reunificarea societății la negocierile cu UDMR? Când i-a zis Voiculescu „zât”, el n-a mai mieunat

Ion Cristoiu: Ponta bate câmpii. Ce treabă are reunificarea societății la negocierile cu UDMR? Când i-a zis Voiculescu „zât”, el n-a mai mieunat

Un articol de: - 17 Dec 2012, 22:26
Ion Cristoiu: Ponta bate câmpii. Ce treabă are reunificarea societății la negocierile cu UDMR? Când i-a zis Voiculescu „zât”, el n-a mai mieunat Politică

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat luni seara, în emisiunea Ultimul cuvânt”, de pe B1 TV, că Victor Ponta nu este deloc convingător afirmând că UDMR nu poate să intre la guvernare pentru că nu este pregătită de reunificarea societății românești.

„Ponta bate câmpii. Nu văd explicația lui în acest sens. Am înțeles că nu a fost ideea lui ca UDMR să nu intre în Guvern, era nefiresc, USL a dus anul acesta împotriva UDMR o campanie naționalist comunistă”, spune Ion Cristoiu.

„De ce reunificarea societății românești? Dar ce, noi suntem ruși de unguri? Nici Ponta n-a fost convingător în explicațiile lui. El nu trebuia să dea înapoi. S-a aruncat atât de tare, iar în momentul în care Voiculescu a zis zât, el n-a mai mieunat”, completează Cristoiu.

Potrivit jurnalistului, din toata „socoteala de acasă”, cel mai boțit partid de aici a fost UDMR, pentru că Kelemen Hunor ar fi trebuit să ezite în consultările cu USL.

Victor Ponta a declarat luni că USL nu va forma coaliția de guvernământ împreună cu UDMR, afirmând că societatea nu este pregătită pentru reunificare.

„Este o decizie politică şi este foarte clar că societatea românească şi o parte importantă din mass-media românească încă nu este pregătită pentru ceea ce eu am considerat că trebuie să fie un proiect de reunificare a societăţii româneşti", a declarat Ponta.

Cristoiu, despre explicațiile lui Ponta
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   UDMR,   USL,   Victor Ponta,   voiculescu