Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Răvășitoarea Carmen Iohannis n-a fost mai răvășitoare decât Michelle Obama, cucoana Stăpânului

Ion Cristoiu: Răvășitoarea Carmen Iohannis n-a fost mai răvășitoare decât Michelle Obama, cucoana Stăpânului

Un articol de: - 30 Sep 2015, 08:51
Ion Cristoiu: Răvășitoarea Carmen Iohannis n-a fost mai răvășitoare decât Michelle Obama, cucoana Stăpânului Politică

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat luni la dineul oferit de Președintele Statelor Unite în onoarea șefilor de stat și de guvern participanți la Sesiunea ONU de la New York. Iohannis a publicat apoi o fotografie pe facebook, în care apărea alături de soția sa și cuplul prezidențial american.

În acest context, jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blog că știa de intențiile lui Iohannis de a-și lua ”nevasta pînă hăt-departe, la New York (pe banii statului, desigur) numai și numai pentru a-i face cadou șansa de a se trage în poză cu Michelle și cu Barack”.

După toate întâlnirile de până acum ale cuplului prezidențial românesc, fotografiile de la recepție date de soții gazdă au fost publicate cu ”texte care strigau chiar din titlu că a noastră a fost mai Răvăștioare decât cealaltă”. Până și Regina Spaniei a fost ”surclasată” de Carmen Iohannis, mai spune omul de presă.

„Știind că a noastră se va poza la recepție alături de Michelle Obama, mă întrebam, în emisiune (duminica trecută la B1 TV, într-o intervenție telefonică), dacă Răvășitoarea va fi mai Răvășitoare decît Michelle Obama, soția lui Barack Obama, altfel spus stăpînul Lumii și mai ales al României.
Dacă ar fi fost mai Răvășitoare, Klaus Iohannis risca să supere pe Stăpînul de la Casa Albă și, ca odinioară, domnitorii români, să fie mazilit. Dacă Michelle ar fi fost mai Răvășitoare, pentru Carmen Iohannis, vădit obsedată de vorbele dulci care se scriu și se spun despre ea ca femeie, ar fi fost o lovitură”, adaugă Cristoiu.

Ion Cristoiu a așteptat publicarea fotografiei în presa noastră ”căzută în libă după mai mult decât răvășitoarea”.  

Totodată, niciun ziar din România nu a scris că aparația lui Carmen Iohannis a fost mai spectaculoasă decât cea a lui Michelle Obama. ”Titlurile au fost în general neutre, astfel încît să n-o supere pe Răvășitoarea, dar nici pe cucoana Stăpînului de la Casa Albă”.

Totuși, au fost și câteva publicații online care au găsit o formulă de ”a-i da un pupic în fund Răvășitoarei fără a o supăra pe Michelle”.

În încheiere, Cristoiu scrie că poza a fost publicată cu precizarea din titlu că face furori pe Internet. Apoi, gazetarul explică și de ce face furori: se înțelege că ”datorită Răvășitoarei”, deși site-urile respecitve nu o spun. 

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   Klaus Iohannis,   Carmen Iohannis,   Barack Obama,   Michelle Obama,   fotografie,   Facebook