Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Topul neroziilor spuse cu ochii larg deschiși. Tristă mai e România noastră!

Ion Cristoiu: Topul neroziilor spuse cu ochii larg deschiși. Tristă mai e România noastră!

Un articol de: - 25 Iun 2017, 12:41
Ion Cristoiu: Topul neroziilor spuse cu ochii larg deschiși. Tristă mai e România noastră! Politică

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește în "Gândul de duminică", de pe blogul său, despre clasa politică din România și recentul scandal din coaliția de guvernare PSD-ALDE.

Cristoiu face o paralelă între declarațiile președintelui Iohannis despre viitorul prim-ministru și cele ale liderului PSD Liviu Dragnea.

Jurnalistul critică declarațiile celor doi, susținând că viitorul premier trebuie să convingă în primul rând cetățeni României că este o persoană integră, iar perspectiva liderului PSD jurnalistul o ironizează susținând că un "boul e foarte harnic", dar "Asta nu înseamnă că poate fi desemnat premier".

"Klaus Iohannis: „Premierul trebuie să fie o persoană integră, fără probleme penale, o persoană care mă convinge că are capacitatea să conducă un guvern şi o persoană cu o majoritate parlamentară în spate”.

Cum adică, să-l convingă pe el, Klaus Iohannis, că are capacitatea să conducă un guvern? N-ar trebui să ne convingă pe noi, cetăţenii României, cei care vom suferi dacă premierul desemnat de PSD-ALDE va fi una dintre ştiucile din Delta privată a lui Liviu Dragnea, dresată să ia poziţie de drepţi cînd apare cîrligul Stăpînului? Apoi, cum va reuşi desemnatul să-l convingă pe Klaus Iohannis că are capacitatea de a conduce un guvern? Va face flotări în faţa lui Klaus Iohannis? Va spune repede, fără să se poticnească o clipă: Capra sparge piatra-n patru?

Liviu Dragnea despre cum trebuie să fie premierul în viziunea sa de Teleorman:

„Premierul trebuie să fie foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de muncă foarte mare, fără lene”.

Premierul trebuie să fie, după Liviu Dragnea doar harnic. Din cîte de vede nu trebuie să fie nici măcar alfabetizat. Doar harnic. Păi şi boul e foarte harnic. Asta nu înseamnă că poate fi desemnat premier al PSD- ALDE! Sau mai știi!", notează Cristoiu în "Gândul de duminică".

Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu