Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Tudorel Toader, un personaj la care e suficient să te uiți pentru a te da mai încolo, ca nu cumva să-ți propună un schimb de valută falsă, va desecretiza Arhiva SIPA la Sfântu' Așteaptă!

Ion Cristoiu: Tudorel Toader, un personaj la care e suficient să te uiți pentru a te da mai încolo, ca nu cumva să-ți propună un schimb de valută falsă, va desecretiza Arhiva SIPA la Sfântu' Așteaptă!

Un articol de: - 18 Mai 2017, 10:19
Ion Cristoiu: Tudorel Toader, un personaj la care e suficient să te uiți pentru a te da mai încolo, ca nu cumva să-ți propună un schimb de valută falsă, va desecretiza Arhiva SIPA la Sfântu' Așteaptă! Politică

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește în Gândul de joi despre dezvăluirile lui Dan Andronic care au scos la iveală una dintre cele mai grave fapte din postdecembrism, „lesne de încadrat în categoria atentat la siguranța națională”, anume arhiva serviciului secret SIPA, prin care sunt probabil șantajați judecători, procurori, avocați.

În episodul în care s-a umblat la arhiva SIPA pentru preluarea de informații, sub pretextul inventarierii, în vederea șantajării sau folosirii acestor date în scop personal.  Cea mai importantă dezvăluire a lui Andronic însă, se referă la nefuncționarea camerelor de supraveghere timp de trei luni, camere instalate de o firmă a SRI.

Cristoiu consideră că ar trebui desecretizat Raportul Comisiei, document trimis de Cătălin Predoiu la CSAT și care are o copie la ministerul justiției. Klaus Iohannis a anunțat că nu va desecretiza raportul, iar Tudorel Toader „un personaj la care e suficient să te uiți pentru a te da mai încolo pentru ca nu cumva să-ți propună un schimb de valută falsă, a declarat că va desecretiza doar Arhiva. Nu acum, ci la Sfântu Așteaptă”.