Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ion Iliescu, vot pentru președintele PSD: Liviu Dragnea este un om cu experiență. Dosarul din cazul său e aberant. Ce să judece la un om care-şi făcea datoria şi organiza prezenţa la referendum?

Ion Iliescu, vot pentru președintele PSD: Liviu Dragnea este un om cu experiență. Dosarul din cazul său e aberant. Ce să judece la un om care-şi făcea datoria şi organiza prezenţa la referendum?

Un articol de: - 11 Oct 2015, 11:43
Ion Iliescu, vot pentru președintele PSD: Liviu Dragnea este un om cu experiență. Dosarul din cazul său e aberant. Ce să judece la un om care-şi făcea datoria şi organiza prezenţa la referendum? Foto: B1 TV Politică

Fostul președinte Ion Iliescu, a declarat, după ce și-a exprimat votul prentru alegerea noului președinte PSD, că Liviu Dragnea este un om cu experiență și are toate calitățile pentru această funcție.

Fostul președinte a afirmat, despre schimbarea sistemului de vot, că este vorba despre o prevedere statutară care se aplică acum.

"Dragnea nu este un om nou, lucrează de mai mulți ani de zile în partid. Este un om care continuă o activitate și un stil de conducere. E  un om cu experiență, a lucrat și în teritoriu. Are toate datele necesare pentru funcție", a precizat președintele de onoare al PSD.

Întrebat despre faptul că social-democrații ar putea alege în fruntea partidului un om care are probleme cu legea, Iliescu a răspuns că această problemă este "aberantă", având în vedere că Dragnea și-a făcut datoria, nimic altceva.

"Ce să analizeze la un om care își făcea datoria, organiza un referendum. Este aberantă problema. Este împotriva spiritului democratic în care partidele au un rol. Exponenții partidului au o activitate concretă. Asta a făcut Dragnea", a subliniat Iliescu.

Liviu Dragnea aleargă singur în cursa pentru şefia partidului. Mai bine de jumătate de milion de membri ai PSD îşi vor alege viitorul preşedinte. Dragnea le-a recomandat să vină cu toţii la vot şi să invite presa în fiecare secţie de votare pentru o transparenţă totală a alegerilor. (Detalii AICI)

Ion Iliescu, vot pentru președintele PSD: Liviu Dragnea este un om cu experiență


Citeşte mai multe despre:   Ion Iliescu,   PSD,   Liviu Dragnea