Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ionel Dancă, despre gestionarea pandemiei în Vrancea: "Situația este sub control și aș vrea să transmit aprecierea Guvernului României pentru toate instituțiile implicate"

Ionel Dancă, despre gestionarea pandemiei în Vrancea: "Situația este sub control și aș vrea să transmit aprecierea Guvernului României pentru toate instituțiile implicate"

Un articol de: George Lupu - 30 Noi 2020, 15:17
Ionel Dancă, despre gestionarea pandemiei în Vrancea: "Situația este sub control și aș vrea să transmit aprecierea Guvernului României pentru toate instituțiile implicate" Foto: Ionel Dancă / Facebook Politică

Situația epidemiologică la nivelul județului Vrancea este sub control, a dat asigurări Ionel Dancă, în cadrul unei conferințe de presă susținută alături de prefectul județului Vrancea, Gheorghiță Berbece: 

"La nivelul județului Vrancea am participat împreună cu domnul prefect la mai multe activități în cursul acestei dimineți pentru evaluarea situației epidemiologice și a măsurilor de pregătire a campaniei de vaccinare împotriva Sars-Cov-2. Situația în județul Vrancea este sub control și aș vrea să transmit aprecierea Guvernului României pentru toate instituțiile implicate în gestionarea situației epidemiologice din județul Vrancea pentru că rezultatul înregistrat arată că a fost o gestiune corctă a fenomenului epidemiologic.

Astăzi rata de incidență a județului Vrancea este de 1,7 la mia de locuitori, cumulat pe ultimele 14 zile și situează județul Vrancea în topul județelor la nivel național, cu cea mai scăzută rată a incidenței.

Am fost dimineață la DSP și am discutat cu persoanlul, cu directorul Direcției, o echipă tânără care împreună cu Instituția Prefectului și cu toate celelalte instituții au desfășurat încă din vară un sistem de anchetă epidemiologică foarte judicioasă și corectă la nivelul tuturor persoanelor care au intrat în contact cu persoanele infectate, au constituit echipe mixte de control în teren astfel încât au fost verificate atât respectarea condițiilor de carantină, de izolare, cât și respectarea regulilor sanitare în diverse spații de desfășurare a unor activități, fie că vorbim de servicii publice sau activități economice", a declarat Ionel Dancă.

Acesta a precizat că se iau măsuri pentru ca inclusiv campania de vaccinare împotriva COVID-19 să se desfășoare în condiții optime:

"Am avut o discuție foarte utilă cu reprezentanții DSP în ceea ce privește pregătirea campaniei de vaccinare la nivelul județului Vrancea. Lucrurile sunt în progres. Avem deja stabilite 12 centre de vaccinare la nivelul județului Vrancea. Credem că va acoperi necesaruld e vaccinare conform strategiei de vaccinare adoptată de Guvernul României, mai întâi grupurile prioritare, personalul medical, persoanele vulnerabile expus ela riscul de infectare și ulterior tuturor celor care doresc vaccinarea, aceasta fiind una gratuită și voluntară. Sunt semne de speranță că vom putea desfășura această campanie de vaccinare și că lucrurile vor fi oprite din punctuld e vedere al răspândirii pandemiei, atât în județul Vrancea, cât și la nivelul întregii țări", a precizat Ionel Dancă.

 

 

Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

 

Citeşte mai multe despre:   Ionel Danca,   Vrancea