Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Guvernul anunță un Grup de Lucru, coordonat împreună cu Administraţia Prezidenţială, pentru evaluarea efectelor economice ale epidemiei de coronavirus (VIDEO)

Guvernul anunță un Grup de Lucru, coordonat împreună cu Administraţia Prezidenţială, pentru evaluarea efectelor economice ale epidemiei de coronavirus (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 11 Mar 2020, 00:49
Guvernul anunță un Grup de Lucru, coordonat împreună cu Administraţia Prezidenţială, pentru evaluarea efectelor economice ale epidemiei de coronavirus (VIDEO) Foto: gov.ro Politică

Guvernul PNL a adoptat un Memorandum privind constituirea unui Grup de Lucru interinstituţional, care să analizeze impactul economic generat de răspândirea noului coronavirus. Anunțul a fost făcut de Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului, la finalul şedinţei de Guvern de marți.

„Obiectivul acestui grup de lucru este de a identifica atât riscurile economice, cât şi măsurile necesare care urmează a fi adoptate în perioada următoare pentru a reduce aceste riscuri. În acest moment, la nivelul Cancelariei primului ministru şi la nivelul ministerelor implicate sunt mai multe analize şi vor fi prezentate mâine miercuri aceste estimări şi prognoze pentru perioada următoare”, a declarat Ionel Dancă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Noul Grup de Lucru va fi coordonat de Cancelaria premierului și de Administrația Prezidențială, prin Departamentul de politici economice şi sociale. Din el vor face parte Ministerul Finanţelor, Economiei, Transporturilor, Muncii, Sănătăţii și cel de Externe.

La ședințe vor lua parte reprezentanți ai diverselor instituții precum Camera de Comerţ şi Industrie sau Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

De asemenea, vor contribui cu analize diverse instituții, între care Banca Naţională a României, Autoritatea de Supraveghere Financiară sau Institutul de Economie Mondială.

Grupul se va reuni prima dată miercuri, de la ora 16.00. 
 

Lovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

Citeşte mai multe despre:   Guvern PNL,   Administratia Prezidentiala