Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ionel Dancă (PNL): Vom boicota toate ședințe de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea și Florin Iordache. În acest moment, ei comit un abuz (VIDEO)

Ionel Dancă (PNL): Vom boicota toate ședințe de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea și Florin Iordache. În acest moment, ei comit un abuz (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 06 Dec 2018, 13:27
Ionel Dancă (PNL): Vom boicota toate ședințe de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea și Florin Iordache. În acest moment, ei comit un abuz (VIDEO) Sursă foto: Facebok / Ionel Dancă Politică

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a anunțat joi că liberalii vor boicota de acum înainte ședințele de plen ale Camerei Deputaților care vor fi conduse de Liviu Dragnea și Florin Iordache

Asta pentru că, spune Dancă, pe ordinea de zi a Camerei se află două cereri de revocare din funcție a acestora, iar în aceste condiții Dragnea și Iordache nu mai pot prezida ședințele. 

”În acest moment, atât Liviu Dragnea, cât și Florin Iordache au pe ordinea de zi, votată miercuri în ședința Camerei Deputaților, două cereri de revocare din funcții pe care le dețin în conducerea Camerei Deputaților. Această procedură trebuie finalizată cu un vot final în următoarea ședință de plen. Atât timp cât pe ordinea de zi vor fi aceste cereri de revocare (...), atât Liviu Dragnea, cât și Florin Iordache nu pot conduce ședințele Camerei Deputaților. 

Miercuri a fost o ședință regulamentară pentru că a fost introdusă pe ordinea de zi o cerere de revocare a vicepreședintelui Camerei Deputaților, Florin Iordache, care asigura, la acel moment, președinția ședinței de plen. Este articol al regulamentului Camerei Deputaților că în momentul în care există o astfel de cerere de revocare nu mai poate conduce ședința de plen persoana care face obiectul acelei cerereri de revocare. Automat, un alt vicepreședinte al Camerei Deputaților trebuie să preia conducerea ședinței, ceea ce s-a întâmplat. Este perfect statutar și în acord cu litera și spiritul regulamentului Camerei Deputaților. 

Abuzul a fost al domnului Iordache care s-a legat pur și simplu de scaun și a refuzat să părăsească scanul de președinte al Camerei Deputaților și de a lăsa locul pentru a fi preluat în mod legitim de cel care, în mod legitim avea toate drepturile, respectiv vicepreședintele din partea PNL”, a spus Ionel Dancă. 

Liberalul a explicat că boicotul înseamnă că deputații PNL nu vor participa la ședințele prezidate de Dragnea și Iordache. 

”Vom boicota toate ședințe de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea și Florin Iordache pentru că ei, în acest moment, comit un abuz. Asta înseamnă că trebuie finalizată procedura de revocare a celor doi de la conducerea Camerei Deputaților. 

Nu vom participa la ședințele respective, asta înseamnă boicot. Noi credem că până la discutarea și dezbaterea legii bugetului de stat și a legii pensiilor se va finaliza procedura de revocare a celor doi din funcție”, a mai spus Ionel Dancă.  

Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Ionel Danca,   Liviu Dragnea,   Florin Iordache,   Camera Deputatilor