Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Iubita de 25 de ani a lui DRAGNEA, „verificată” ÎNAINTE de un botoșănean! S-a întâmplat după un CONGRES PSD

Iubita de 25 de ani a lui DRAGNEA, „verificată” ÎNAINTE de un botoșănean! S-a întâmplat după un CONGRES PSD

Un articol de: - 14 Mar 2018, 20:34
Iubita de 25 de ani a lui DRAGNEA, „verificată” ÎNAINTE de un botoșănean! S-a întâmplat după un CONGRES PSD Politică

Botoşăneanul Andrei Dolineaschi, fost secretar general PSD, a dezvăluit că el este cel care a descoperit-o pe Irina Alexandra Tănase, actuala iubită a lui Liviu Dragnea, în vârstă de 25 de ani. Totul s-a întâmplat în anul 2013, când Irina, studentă la Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice a fost cooptată de Andrei Dolineaschi, la acea vreme secretar general al PSD, pentru a organiza un congres PSD.

„Am văzut-o că era foarte isteață și descurcăreață și i-am propus să vină să lucreze la partid. Îmi aduc aminte că a dat o mână de ajutor la congresul din 2013 și atunci am remarcat-o mai mult pentru că știe să se descurce”, a declarat Andrei Dolineaschi potrivit botosaneanul.ro.

El a explicat că a verificat competențele și aptitudinile pe care tânăra le-a avut, înainte de a-l cunoaște pe Liviu Dragnea.

    “O domnișoară foarte isteață și descurcăreață, vorbitoare a cel puțin trei limbi străine. Știu că am verificat-o. Știe spaniolă, engleză, franceză (…) N-a fost angajată la partid. Era un fel de colaborator al meu ca să vadă dacă îi place”, a explicat Dolineaschi.

El a mai precizat că Irina la cunoscut pe Dragnea venind la partid destul de des.

“Cu siguranță așa a fost, domnul Dragnea i-a propus dacă nu vrea să lucreze pentru domnia sa”, a mai spus Andrei Dolineaschi.

Citeşte mai multe despre:   Irina Alexandra Tanase,   PSD,   Liviu Dragnea