Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Iulian Dumitrescu: Noua conducere a PSD şi-a luat adio de la Prahova

Iulian Dumitrescu: Noua conducere a PSD şi-a luat adio de la Prahova

Un articol de: Traian Avarvarei - 24 Aug 2020, 13:28
Iulian Dumitrescu: Noua conducere a PSD şi-a luat adio de la Prahova Foto: senat.ro Politică

Iulian Dumitrescu, candidatul comun al PNL – USR – PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, a realizat o analiză prin care arată că recent încheiatul Congres PSD reprezintă o lovitură dură dată de noua conducere a social-democraţilor organizaţiei judeţene prahovene. În opinia liberalului, Marcel Ciolacu a spus „Adio, PSD” la Prahova prin faptul că nu a ales niciun reprezentant al judeţului să facă parte din echipa sa, deşi preşedinte organizaţiei este, în acest moment, şi preşedinte al Consiliului Judeţean.

Nici măcar această conducere iresponsabilă a PSD n-a mai vrut să se asocieze cu echipa partidului de la Prahova care îl are pe post de manechin în geam pe actualul preşedinte al Consiliul Judeţean. 1) Liderii PSD de la nivel naţional sunt conştienţi că Alianţa PNL – USR – PLUS Prahova va învinge clar la alegerile locale din 27 septembrie şi nu vor să parieze pe cai morţi. Și-au luat adio de la conducerea PSD Prahova şi aşteaptă să piardă alegerile, pentru ca, apoi, să instaleze o echipă apropiată. 2) PSD Prahova este una dintre cele mai toxice organizaţii politice, producând deservicii majore pentru imaginea partidului din care face parte. 3) Mai mereu, PSD Prahova şi aliaţii săi au avut miniştri în guvernările PSD. Acum, ditamai preşedintele organizaţiei judeţene este simplu membru de partid, care n-a fost demn nici măcar de o funcție de vicepreşedinte regional. 4) Cred că primarii PSD nu-și mai încap în piele de fericire că liderul lor „neînfricat” [Bogdan Toader n.n] a fost tras pe tușă”, a scris Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte naţional al PNL.

Candidatul PNL – USR – PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova susţine şi că congresul social-democraţilor din weekend ne-a arătat un partid debusolat, care nu vrea şi nu poate să se reformeze. „Aceleaşi figuri învechite care, până mai acum un an, erau locotenenţii lui Liviu Dragnea ne sunt prezentate acum ca nişte îngeraşi imaculaţi, ei fiind, în realitate, dacă nu cauze principale ale răului din România, măcar complici benevoli”, a concluzionat Iulian Dumitrescu.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Iulian Dumitrescu