Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Iulian Iacomi, la a treia DOMNIE! Comuna Lehliu DANSEAZĂ CUM VREA EL: "Păi dacă l-or fi aruncat ăia de la Parlament... Noi îl primim cu dragă inimă, că e primarul nostru" (VIDEO)

Iulian Iacomi, la a treia DOMNIE! Comuna Lehliu DANSEAZĂ CUM VREA EL: "Păi dacă l-or fi aruncat ăia de la Parlament... Noi îl primim cu dragă inimă, că e primarul nostru" (VIDEO)

Un articol de: - 13 Iun 2017, 12:20
Iulian Iacomi, la a treia DOMNIE! Comuna Lehliu DANSEAZĂ CUM VREA EL: "Păi dacă l-or fi aruncat ăia de la Parlament... Noi îl primim cu dragă inimă, că e primarul nostru" (VIDEO) Politică

Un deputat PSD a reuşit o performanţă greu de egalat. În decurs de un an a candidat de două ori pentru aceeaşi funcţie. Culmea, a şi câştigat!

După ce a renunţat la postul de primar pentru a deveni deputat, s-a întors să câştige alegerile care s-au organizat din cauza demisiei sale.

"Fost şi viitor primar, actualmente deputat de Călăraşi, Iulian Iacomi!". Așa a sunat anunțul partenerilor săi, cu surle și trâmbițe, potrivit Recorder.

Iulian Iacomi, la a treia DOMNIE! Comuna Lehliu DANSEAZĂ CUM VREA EL

Iulian Iacomi, deputat PSD a câştigat duminică, 11 iunie, cel de-al treilea mandat de primar la Lehliu Gară, cu 47,3% din voturi. Adevărul e că... la asemenea putere de convingere, cine ar putea rezista?!

"Veniţi la vot, să mă votaţi! Ca întotdeauna. Nu v-am dezamăgit, ştiţi foarte bine. Nu v-am minţit niciodată şi eu ce promit, aia fac, da?! Vă mulţumesc foarte mult!", le spunea el localnicilor.

"Păi dacă l-or fi aruncat ăia de la Parlament... Noi îl primim cu dragă inimă, că e primarul nostru. E al nostru, frate!", spune un cetățean.

Iulian Iacomi, la a treia DOMNIE! Comuna Lehliu DANSEAZĂ CUM VREA EL: "Păi dacă l-or fi aruncat ăia de la Parlament... Noi îl primim cu dragă inimă, că e primarul nostru" (VIDEO)Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Iacomi se află la cel de-al treilea mandat la Lehliu Gară, în 2016 renunţând la funcţie pentru un post în Parlamentul României. Plecând din Parlament, deputatul PSD renunţă la venituri de peste 15.000 de lei pe lună, în timp ce salariul de primar nu depăşeşte 5.000 de lei lunar. Însă... nu e asta o problemă! Are balta peşte!

Deputatul călărășean nu a stat cu mâinile încrucișate, agonisind ceva bunuri până la acest moment. Urmărind înscrisurile din declarația sa de avere, postată deja pe site-ul Camerei Deputaților, aflăm că Iacomi deține, împreună cu Daniela Brăileanu un teren agricol de 9000 mp, din anul 2007, în comuna Dor Mărunt. De asemenea, Iacomi a cumpărat pe numele său un teren forestier de 10.000 mp, în 2015, iar în 2016 a mai achiziționat încă 5.000 mp de teren forestier, de această dată pe numele soției. Iulian Iacomi mai are în intravilan două terenuri de 41.000 mp, unul cumpărat în 2002, iar celălalt în 2007.

Veniturile familiei, raportate la anul fiscal trecut, se ridică la peste 60.000 de lei, reprezentând indemnizația obținută de Iulian Iacomi din funcția de primar, dar și salariul soției. Tot la venitu
Veniturile familiei, raportate la anul fiscal trecut, se ridică la peste 60.000 de lei, reprezentând indemnizația obținută de Iulian Iacomi din funcția de primar, dar și salariul soției. Tot la venituri intră și sumele obținute din chirii, valoarea acestora ridicându-se la 7.500 de euro. Din declarația de avere mai reiese că Iulian iacomi deține 60%, în calitatea sa de acționar, la SC ELIAC SRL. Așadar, parcurgând toate cele înscrise în declarația de avere, se poate spune că proaspătul deputat de Călărași, Iulian Iacomi a fost un om strângător.

"Nu sunt obişnuit să stau. Nu-mi place să stau”, își justifică el agoniseala.

"Am fost suspect de luare de mită şi abuz în serviciu, chestii de genul acesta. Culmea, pentru 700 de lei. Secretara mea a luat de la cineva un împrumut de 700 de lei şi aş fi luat eu jumătate din banii respectivi. Eu aş fi avut cunoştinţă de banii respectivi, nu ştiu ce să favorizez, să-i facă ceva în primărie. Nu mi-a venit nicio hârtie... aştept", adaugă el.

Au fost şi localnici care şi-au pus semne de întrebare în legătură cu reîntoarcerea vechiului primar.

"Dacă în decurs de un an candidează de trei ori, ...mi se pare o dovadă de neseriozitate."

"Păi sunt interese la mijloc, de se întoarce? E un semn de... Eu sunt mai de la ţară, mai prost, aşa. De ce s-a întors de acolo, de unde se mănâncă pâine caldă?"

Totuşi, o victorie este o victorie şi... trebuie celebrată ca la carte! Sau ca la Lehliu: cu multă bere!

"Băi, păi stăm aşa, pe uscat? Tanti Mia, e deschis la tanti Mia? tanti Mia! E deschis la matale? Vrem să bem câte o bere şi noi, cu băieţii...
Gata, şefu'!
Da? Mergem acolo! Haide!"

Iar pentru jurnalişti este dispus să ofere chiar mai mult decât o bere, că unde există un dosar de luare de mită, ce-ar mai fi unul şi pentru dare de mită?!

"Consilierul meu are numărul tău de telefon. V-am zis: dacă vreţi să vă fac o plată, îmi trimiteţi o factură, ceva...
Nu, nu, nu e nevoie.
Cum ziceţi dumneavoastră.
Sunt şi rămân un om de omenie, sunt Lucian Iacomi tot mereu, Lehliu Gară îmi va fi făclie, aşa să îmi ajute Dumnezeu!"

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Călărași,   deputat,   luare de mita