Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Deținuții de la Penitenciarul Jilava au votat cu PSD, dar în localitatea Jilava a câștigat detașat PNL

Deținuții de la Penitenciarul Jilava au votat cu PSD, dar în localitatea Jilava a câștigat detașat PNL

Un articol de: B1.ro - 27 Mai 2019, 23:32
Deținuții de la Penitenciarul Jilava au votat cu PSD, dar în localitatea Jilava a câștigat detașat PNL Politică

Rezultatele de la alegerile parlamentare de duminică continuă să evidențieze falia dintre români.

Astfel, dacă unii dintre ei privesc spre viitor și își doresc "o țară ca afară", există și compatrioți care înghit în continuare promisiunile PSD și sprijină necondiționat partidul de guvernământ, inclusiv discursul naționalist și plin de ură la adresa UE și a străinilor.

O dovedește din plin rezultatul înregistrat în comuna Jilava, acolo unde PNL a câștigat detașat scrutinul din 26 mai. Pe locul al doilea au ieșit social-democrații, care au primit un sprijin nesperat din partea... deținuților de la Penitenciarul Jilava.

Astfel, în comuna Jilava, numărul total al voturilor valabil exprimate, pentru alegerea reprezentanților României în Parlamentul European, a fost de 5.269. 

Potrivit unei postări pe Facebook a primarului comunei, Petre Elefterie Ilie, liberalii au obținut 1.429 de voturi, în timp ce PSD a primit doar 778 de voturi de la cei care au venit la urme și 881 de la deținuții din celebrul penitenciar din localitate.

USR a primit 710 voturi, PMP - 420 de voturi, iar Pro România - 219 voturi, potrivit aceleiași surse.

 


 

A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Jilava,   Petre Elefterie Ilie