Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Kelemen Hunor: Această coaliţie trebuie să continue, suntem oameni responsabili (VIDEO)

Kelemen Hunor: Această coaliţie trebuie să continue, suntem oameni responsabili (VIDEO)

Un articol de: Raluca Tindeche - 19 Apr 2021, 21:08
Kelemen Hunor: Această coaliţie trebuie să continue, suntem oameni responsabili (VIDEO) Foto: Facebook / Kelemen Hunor Politică

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat luni seară, după 4 ore de discuţii în coaliţie, că această coaliţie trebuie să continue.

El s-a declarat convins că marţi, când va avea loc o nouă şedinţă a coaliţiei de guvernare, va fi găsită "soluţia bună pentru fiecare parte".

"Toate scenariile au fost analizate. Am avut o discuție constructivă. Am stabilit că trebuie sa continuăm mâine (marți - n.r). În ceea ce ne privește, am spus că nu există o alternativă la această coaliție. Trebuie să găsim acele proceduri interne în coaliție fără să lezăm autoritatea prim-ministrului. Suntem oameni reponsabili, oameni maturi și vom susține în continuare această coaliție. După patru luni, nu ne permitem o tensiune mai mare, o criză politică și nici nu se va întâmpla acest lucru. A fost o sedintă extrem de constructivă și de coerentă".

O nouă întâlnire este programată pentru marţi la 16:00.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Dan Barna: Am analizat ipotezele şi scenariile de lucru în baza cărora vom putea ajunge la o decizie

 

”Au fost câteva ore de discuţii în care fiecare dintre parteneri şi-a prezentat poziţiile şi punctele de vedere, argumentele pentru care cei de la Partidul Naţional Liberal îl susţin pe Florin Cîţu, argumentele pentru care noi nu îi mai acordăm încredere premierului. Vom continua mâine la ora 16:00 discuţia. Am analizat, practic, pe parcursul acestor ore. Ceea ce s-a întâmplat a fost să analizăm ipotezele şi scenariile de lucru în baza cărora vom putea, sper eu, să ajungem într-un termen cât mai scurt la o decizie de un fel sau celălalt”, a declarat vicepremierul Dan Barna, lider USR.Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației

 

Citeşte mai multe despre:   Kelemen Hunor