Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Kelemen Hunor: Am votat pentru o Românie care își respectă cetățenii

Kelemen Hunor: Am votat pentru o Românie care își respectă cetățenii

Un articol de: - 02 Noi 2014, 12:20
Kelemen Hunor: Am votat pentru o Românie care își respectă cetățenii Politică

Candidatul UDMR la Președinție, Kelemen Hunor, a votat, duminică, la secția de votare nr. 114 din Cârța, judeţul Harghita, comuna sa natală. Kelemen Hunor a declarat că a votat pentru o Românie care să își respecte cetățenii și pentru un președinte vizionar, capabil să creeze consens, informează Mediafax.

"Am votat cu gândul la o Românie puternică, pentru o Românie care își respectă cetățenii, o Românie în care există un nivel de încredere foarte ridicat între toate segmentele societății, o Românie care va avea un cuvânt de spus nu numai în zona noastră, în regiunea Mării Negre, dar și în Uniunea Europerană, în sensul de a susține o Uniune Europeană mai puternică din punct de vedere politic și economic, mai bine coordonată și în perspectivă și din punct de vedere militar. Îmi doresc ca noul președinte să fie un arhitect, să fie un vizionar și să aibă posibilitatea de a crea consens”, a spus președintele UDMR la ieșirea din secția de votare.

Kelemen Hunor a mai precizat că a votat pentru o Românie în care să existe "garanții instituționale puternice pentru minoritățile naționale de a-și păstra identitatea națională, culturală și lingvistică, pentru o țară care va asigura posibilitatea dezvoltării identităților regionale pentru toate regiunile istorice și pentru o Românie care va asigura condițiile de trai din ce în ce mai sigure pentru fiecare cetățean, pentru fiecare comunitate, pentru un viitor în care fiecare om își va găsi locul fără ezitare și fără nicio problemă”.

Citeşte mai multe despre:   Kelemen Hunor