Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Kelemen Hunor, la finalul discuțiilor din coaliție: Armonizarea necesită echilibru și empatie. Vreau să cred că nu va mai fi cazul să semnăm alte acte adiționale (VIDEO)

Kelemen Hunor, la finalul discuțiilor din coaliție: Armonizarea necesită echilibru și empatie. Vreau să cred că nu va mai fi cazul să semnăm alte acte adiționale (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 20 Apr 2021, 22:19
Kelemen Hunor, la finalul discuțiilor din coaliție: Armonizarea necesită echilibru și empatie. Vreau să cred că nu va mai fi cazul să semnăm alte acte adiționale (VIDEO) Foto: Facebook / Kelemen Hunor Politică

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, și-a manifestat speranța, la finalul ședinței de marți a coaliție, că nu va fi nevoie de semnarea a încă unui act adițional la acordul dintre cele 3 partide, pe lângă cel semnat acum. „Important e că toate partidele din coaliție sunt conștiente că dacă ne-a asumat împreună guvernarea, e responsabilitatea noastră să căutăm soluții pentru cetățeni”, a mai spus Kelemen.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Kelemen Hunor, declarații la finalul ședinței din coaliția de guvernare

 

„Această coaliție nu are alernativă. Mă bucur că am reușit să ajungem la un consens privind continuarea guvernării. În acest act adițional nu există lucuri extraordinare, sunt lucruri care vor asigura o funcționare coerentă, decizii coerente la nivel guvernamental și în Parlament și sunt câteva puncte accentuate, scoase din programul de guvernare. Important e să luăm acele decizi prin care întărim încrederea oamenilor în Guvern și ducem programul de guvernare la îndeplinire. 

Armonizarea în coaliție necesită răbdare, echilibru și empatie. Nu trebuie să spunem că e mereu extraordinar, dar important e că toate partidele din coaliție sunt conștiente că dacă ne-a asumat împreună guvernarea, e responsabilitatea noastră să căutăm soluții pentru cetățeni. Cu acest gând am semnat acest act adițional. Vreau să cred că nu va mai fi cazul să semnăm astfel de acorduri”, a declarat Kelemen Hunor.
 

Citeşte mai multe despre:   Kelemen Hunor,   UDMR,   act aditional,   acord de guvernare,   coalitie de guvernare,   Guvernul Cîțu