Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Kelemen Hunor a venit pe trotinetă la BEC: "Nu prin politică se asigură fericirea cetățenilor. Trebuie să avem viziuni, proiecte mărețe, atunci vom ieș din mediocritate" (VIDEO)

Kelemen Hunor a venit pe trotinetă la BEC: "Nu prin politică se asigură fericirea cetățenilor. Trebuie să avem viziuni, proiecte mărețe, atunci vom ieș din mediocritate" (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 21 Sep 2019, 14:45
Foto: Facebook/ Kelemen Hunor Politică

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a sosit sâmbătă pe o trotinetă la sediul Biroului Electoral Central unde a depus listele de semnături pentru înscrierea în alegerile prezidenţiale. 

Acesta a depus 260.000 de semnături şi a arătat că prin venirea pe trotinetă vrea să transmită un mesaj privind protejarea mediului.

”Am venit cu această trotinetă electrică pentru a da un mesaj să folosim mai puțin mașinile, să avem grija de mediu și de viitorul copiilor noștri și să nu limitam dreptul nimănui dreptul de a folosi bicicleta sau trotineta”, a spus Hunor, adăugând că este nevoie de reglementări, dar nu de interzicerea trotinetelor.

Cu referire la sloganurile electorale ale principalilor contacandidaţi, Kelemen Hunor a arătat că e nevoie de mai mult decât o Românie normală pentru fericirea românilor.

”Astăzi e puțin să avem o țară normală, e nevoie de mai mult. Nu prin politică se asigură fericirea cetățenilor. Trebuie să avem viziuni, proiecte mărețe, atunci vom ieși din mediocritate”, a declarat Kelemen Hunor.

"În ceea ce îl privește, candidatul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România a spus că sloganul său este ”Respect”.

”Oamenii așteaptă respect din partea instituțiilor statului, după aceea și cetățenii vor respecta statul. Așa apare încrederea”.

”Mi-e dor de o țară mai bună, mai faină”, a încheiat Kelemen Hunor.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   Kelemen Hunor,   UDMR
 
 
Loading...