Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Kelemen Hunor: Recomandăm ieșirea UDMR din coaliția de Guvernare. Decizia finală, pe 13 decembrie (VIDEO)

Kelemen Hunor: Recomandăm ieșirea UDMR din coaliția de Guvernare. Decizia finală, pe 13 decembrie (VIDEO)

Un articol de: - 27 Noi 2014, 15:15
Kelemen Hunor: Recomandăm ieșirea UDMR din coaliția de Guvernare. Decizia finală, pe 13 decembrie (VIDEO) Politică

Kelemen Hunor a declarat, joi, după consiliul permanent al UDMR, că recomandarea liderilor maghiari este ieșirea de la guvernare.

Kelemen a precizat că aceasta este o recomandare a Consiliului Permanent al Uniunii, iar decizia urmează să fie validată în ședința CRU din 13 decembrie.

„Am făcut un calcul și am constat că și fără noi Guvernul Ponta are majoritate, nu depinde de prezența noastră în Guvern, deci stabilitatea politică nu depinde de noi la guvernare. Noi nu vrem să dăm jos Guverne, nu există nicio astfel de intenție de a da un vot negativ Guvernului, care și fără noi va funcționea. Considerăm necesar dialogul continuu cu celelalte politice. Cred că trebuie în continuare vom susține toate demersurile care înseamnă un pas înainte pentru fiecare cetățean”, a spus Kelemen.

„Recomandarea consiliului permanent pentru CRU este ieșirea din coaliția de Guvernare și continuare a ceea ce știm noi că trebuie făcut. Ne întoarcem la comunitatea noastră”, a completat acesta.

„Nu vom fi în coaliția de Guvernare, nu vom fi în Guvern”, a punctat el.

„Considerăm că voturile din turul doi au fost un mesaj foarte clar. Am înțeles mesajul alegătorilor noștri, un om politic poate să facă două greșeli fundamentale. Dacă niciodată nu este în stare să asculte ce îi spun alegătorii și dacă face ce crede că așteaptă oamenii de la el, dar nu e în stare să îi conducă pe cei care l-au ales. Noi trebuie să ne întoarcem mai mult către alegătorii noștri”, a spus liderul UDMR.

UDMR propune ieșirea de la Guvernare


Citeşte mai multe despre:   UDMR,   Kelemen Hunor