Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Kelemen Hunor: Vor fi investiții care vor schimba România în anii care urmează / Avem nevoie de bugete multianuale, fiindcă în politică e musai să vezi ținte mai îndepărtate (VIDEO)

Kelemen Hunor: Vor fi investiții care vor schimba România în anii care urmează / Avem nevoie de bugete multianuale, fiindcă în politică e musai să vezi ținte mai îndepărtate (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 02 Mar 2021, 20:15
Kelemen Hunor: Vor fi investiții care vor schimba România în anii care urmează / Avem nevoie de bugete multianuale, fiindcă în politică e musai să vezi ținte mai îndepărtate (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat marți seară, după aprobarea bugetului de stat pentru anul 2021 de către Parlament, că Guvernul va face investiții „în toate domeniile importante, de la infrastructură mare, până la sănătate, de la educație, până la mediu și dezvoltare locală”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Vicepremierul Kelemen Hunor, după aprobarea bugetului pentru 2021 de către Parlament

 

„Sigur, ca să putem vota acest buget în două zile, după o dezbatere extrem de bună, era nevoie de o pregătire a bugetului, a proiectului de buget, și nu degeaba am întârziat un pic într-adevăr față de calendarul inițial, fiindcă era nevoie de o pregătire foarte exactă, de o dezbatere publică, și uite am reușit să venim cu un buget foarte bine gândit, foarte bine făcut, în așa fel încât în 2021 nu numai reducem deficitul la 7,1, dar reușim să facem investiții în toate domeniile importante, de la infrastructură mare, până la sănătate, de la educație, până la mediu și dezvoltare locală. Vor fi investiții care vor schimba România în anii care urmează”, a declarat vicepremierul Kelemen Hunor, marți seară, la Parlament.

Președintele UDMR a subliniat nevoia de bugetare multianuală.

„Trebuie să ne uităm spre viitor și trebuie să spunem că avem nevoie de bugete multianuale, și în 2021 din timp trebuie să ne pregătim ca să începem anul 2022, fiindcă în politică e musai să vezi ținte mai îndepărtate, în așa fel încât o creștere economică și o stabilitate-predictibilitate economică pentru investitori să ne ducă în direcția în care fiecare om, fiecare cetățean va simți că merită să muncească și poate să facă un proiect pentru familie, pentru orice moment și pe termen mediu, pe termen lung”, a adăugat viceprim-ministrul Kelemen Hunor.

Alături de Kelemen Hunor au mai luat cuvântul atât premierul Florin Cîțu, cât și vicepremierul Dan Barna.

„Mulțumesc colegilor că au votat acest buget. E un buget bun, echilibrat cu care începem reconstrucția României. Nu poți face asta decât prin reformă și investiții. Sunt cele două lucruri pe care ne-am axat cu acest buget - Investiții record, jumătate din fonduri europene, și reformă, pe care mulți politicieni au tot aruncat-o în spațiul public, dar au fugit de ea. Acest buget forțează reforma. Cred că e o premieră: un buget care trece fără niciun amendament. Asta arată că suntem o coaliție puternică, pregătită să reziste 4 ani că avem de lucru”, a spus prim-ministrul.Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis

Citeşte mai multe despre:   buget 2021,   Guvernul Cîțu,   Kelemen Hunor