Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: Apreciez susținerea comunității musulmane pentru strădania autorităților de a ne proteja prin măsuri sanitare și de a identifica soluții pentru regăsirea cât mai rapidă a normalității sociale

Klaus Iohannis: Apreciez susținerea comunității musulmane pentru strădania autorităților de a ne proteja prin măsuri sanitare și de a identifica soluții pentru regăsirea cât mai rapidă a normalității sociale

Un articol de: Vladimir Ionescu - 12 Apr 2021, 20:51
Klaus Iohannis: Apreciez susținerea comunității musulmane pentru strădania autorităților de a ne proteja prin măsuri sanitare și de a identifica soluții pentru regăsirea cât mai rapidă a normalității sociale Foto: Presidency.ro Politică

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj comunității musulmane, luni, cu ocazia începerii lunii postului Ramadan, perioadă care însoțește și în acest an „efortul nostru comun de a depăși dificultățile provocate de pandemia de COVID-19”. „Apreciez susținerea pe care ați manifestat-o în toată această perioadă pentru strădania autorităţilor de a ne proteja prin măsuri sanitare şi de a identifica soluţii pentru regăsirea cât mai rapidă a normalităţii sociale”, a adăugat șeful statului.

Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru comunitatea musulmană din România, cu ocazia începerii postului Ramadan:

 

Cu prilejul începerii lunii postului Ramadan, transmit tuturor cetăţenilor români de etnie turcă şi tătară gândurile mele bune, însoţite de urări de sănătate, prosperitate şi împlinire spirituală.

Ramadanul îndeamnă, prin zilele dedicate postului şi rugăciunii, la o reflecţie profundă asupra semnificaţiilor Coranului în lumea contemporană şi asupra valorilor pe care le inspiră fiecărui credincios: libertate, demnitate, toleranţă, iubire pentru semeni.

Şi în acest an, perioada Ramadanului însoţeşte efortul nostru comun de a depăşi dificultăţile provocate de pandemia de COVID-19. Suferinţa şi boala încă îi afectează la scară mondială, adeseori cu consecinţe grave, pe semenii noştri. Apreciez susținerea pe care ați manifestat-o în toată această perioadă pentru strădania autorităţilor de a ne proteja prin măsuri sanitare şi de a identifica soluţii pentru regăsirea cât mai rapidă a normalităţii sociale.

Am încredere că luna postului Ramadan vă va întări în acest efort şi ne va ajuta să continuăm împreună, în spirit de solidaritate şi responsabilitate, să-i ajutăm pe toţi cei care au nevoie de grija şi sacrificiul nostru.

Ramadan Karim!

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Ramadan