Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe preşedintele Egiptului, Abdel Fattah El-Sisi

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe preşedintele Egiptului, Abdel Fattah El-Sisi

Un articol de: Elena Stanciu - 19 Iun 2019, 12:11
Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe preşedintele Egiptului, Abdel Fattah El-Sisi Foto: presidency.ro Politică

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Egiptului, Abdel Fattah El-Sisi, care face o vizită oficială în România. 

Potrivit Administrației Prezidențiale, ”vizita oficială a Președintelui Abdel Fattah El-Sisi reflectă soliditatea relației bilaterale, precum și faptul că Egiptul, factor important în asigurarea stabilității și securității regionale, este unul dintre prietenii tradiționali ai României în regiune.

Cu prilejul consultărilor oficiale, Președintele României și Președintele Republicii Arabe Egipt vor evalua posibilitățile concrete de a dinamiza și aprofunda cooperarea bilaterală, pe toate domeniile de interes comun, în special în cel economic.

De asemenea, cei doi șefi de stat vor trece în revistă realizările celor două țări din perspectiva exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene și de către Egipt a Președinției Uniunii Africane”.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Abdel Fattah El-Sisi,   Egipt