Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis, despre campania de informare privind vaccinarea împotriva COVID-19: “Trebuie promovată mult mai intens. Motoarele necesită încă foarte multă turare”

Klaus Iohannis, despre campania de informare privind vaccinarea împotriva COVID-19: “Trebuie promovată mult mai intens. Motoarele necesită încă foarte multă turare”

Un articol de: George Lupu - 12 Ian 2021, 18:44
Klaus Iohannis, despre campania de informare privind vaccinarea împotriva COVID-19: “Trebuie promovată mult mai intens. Motoarele necesită încă foarte multă turare” Foto: presidency.ro Politică

Președintele Klaus Iohannis a declatrat marți seara că în prezent campania de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 ar trebui ă s edesfășoare mult mai intens. Șeful statului a apreciat că în cele din urmă majoritatea românilor vor ajunge să se vaccineze, deși acest proces nu este unul obligatoriu.

“Campania trebuie promovată mult mai intens. S-a făcut o campanie de promovare, însă aici eu cred că motoarele necesită încă foarte multă turare.

În afară de această campanie care trebuie să vină cu argumente, pentru că mulți români așteaptă argumente și medicale, și științifice, trebuie să existe cu siguranță unele exemple personale. Eu vreau să dau un astfel de exemplu. Sunt convins că vaccinarea este necesară, o voi face în așa fel încât să înțeleagă toată lumea că m-am vaccinat. Dați-mi voi să spun că afimația foarte multe cadre medicale ete destul de relativă. Majoritatea cadrelor medicale s-au vaccinat. Cu siguranță, pe măsură ce campania continuă. mai mulți se vor vaccina.

Sigur vaccinarea nu este obligatorie, nici nu ne dorim. Vaccinarea e organizată pentru toți cetățenii. Cu siguranță, oamenii vor înțelege că asta este soluția și s evor vaccina marea majoritate”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   campania de vaccinare