Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis, despre incendiul de la spitalul din Slatina: Semnalul de alarmă este clar, e nevoie de reformă. Voi vorbi mai in extenso probabil diseară, când ar putea fi învestit un nou ministru al Sănătății (VIDEO)

Klaus Iohannis, despre incendiul de la spitalul din Slatina: Semnalul de alarmă este clar, e nevoie de reformă. Voi vorbi mai in extenso probabil diseară, când ar putea fi învestit un nou ministru al Sănătății (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 21 Apr 2021, 12:42
Klaus Iohannis, despre incendiul de la spitalul din Slatina: Semnalul de alarmă este clar, e nevoie de reformă. Voi vorbi mai in extenso probabil diseară, când ar putea fi învestit un nou ministru al Sănătății (VIDEO) foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Președintele României, Klaus Iohannis, a vorbit despre incendiul izbucnit miercuri la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Slatina și a precizat că datele de până acum „ne arată că nu sunt persoane grav rănite”. Cu toate acestea, semnalul este clar și e nevoie de reformă în sistem, spune șeful statului, care a precizat că va vorbi despre aceste lucruri „mai in extenso probabil în această seară”, când ar putea avea loc ceremonia pentru învestirea unui nou ministru al Sănătății.

Ce a spus președintele Klaus Iohannis despre incendiul de la spitalul din Slatina

 

„Înainte să ajung aici, la centru, am primit o veste tristă și între timp, până m-ați așteptat, am fost pe telefon să am ultimele date. Există un incendiu la un spital de psihiatrie din Slatina. Datele de până acum, însă, ne arată că nu sunt persoane grav rănite. Persoanele care au fost în incintă au fost evacuate și pompierii abia acum intră acolo să vadă dacă nu cumva a mai rămas cineva. Situația definitivă vă va fi prezentată de cei care sunt acolo, dar deocamdată, din fericire, nu este așa de grav cum ar fi putut să pară chiar la început. Însă semnalul de alarmă este clar. E nevoie de reformă. Trebuie să intervenim, trebuie să facem spitalele mai performante, mai sigure și despre aceste lucruri voi vorbi mai in extenso probabil în această seară, când cred că vom avea ceremonia pentru un nou ministru al Sănătății”, a declarat șeful statului, miercuri, la centrul mobil de vaccinare din comuna Afumați, județul Ilfov.

 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis