Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis, despre 'măsurile îndrăznețe' împotriva Covid-19 cerute de la Bruxelles: 'Căutăm să ne punem de acord cu aceste măsuri, în special cu închideri/deschideri de granițe și transport' (VIDEO)

Klaus Iohannis, despre 'măsurile îndrăznețe' împotriva Covid-19 cerute de la Bruxelles: 'Căutăm să ne punem de acord cu aceste măsuri, în special cu închideri/deschideri de granițe și transport' (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 28 Oct 2020, 18:26
Klaus Iohannis, despre 'măsurile îndrăznețe' împotriva Covid-19 cerute de la Bruxelles: 'Căutăm să ne punem de acord cu aceste măsuri, în special cu închideri/deschideri de granițe și transport' (VIDEO) Foto: presidency.ro Politică

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, într-o conferință susținută la Palatul Cotroceni, că „măsurile îndrăznețe” împotriva Covid-19, cerute de președinta Comisiei Europene, sunt adaptateîn funcție de evoluția epidemiei în fiecare stat membru.

''Am constatat că doamna președinte Ursula von Der Leyen ne îndeamnă să luăm măsuri îndrăznețe. Aceste măsuri îndrăznețe sunt cele pe care le ia fiecare stat membru UE, în funcție de evoluția pandemiei. Nu stăm să așteptăm ceva de undeva. Noi analizăm datele și așteptăm să luăm măsurile, care sunt propuse de experții recunoscuți în domeniu.'' a declarat Iohannis.

'Este adevărat că, la nivel european, căutăm să ne punem de acord cu aceste măsuri, în special cu închideri-deschideri de granițe, facilitarea transportului de mărfuri. Pentru a găsi cele mai eficiente soluții, în timp util, am convenit la ultimul Consiliu European să avem, între Consilii, reuniuni informale în sistem video-conferință. O astfel de întâlnire va avea loc chiar mâine seară!'' a mai spus Iohannis.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Ursula von der Leyen cere guvernelor să ia „măsuri îndrăznețe” anti Covid

 

 

Livrarea unor potenţiale vaccinuri împotriva COVID-19 către statele UE ar putea începe în mod serios în aprilie 2021, a declarat miercuri preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a avertizat că evoluţia pandemiei COVID-19 în UE este „alarmantă” şi le-a cerut statelor membre să ia măsuri îndrăzneţe pentru „a salva vieţi”, precum şi mai multă coordonare între ele, potrivit agenţiilor Reuters şi EFE, citate de Agerpres.S-a ascuns sub pat ca să-i facă o surpriză iubitului. El a intrat în cameră, iar ea, de pe parchet, a trăit şocul cel mare

„Relaxarea măsurilor în lunile de vară nu a fost întotdeauna însoţită de paşi pentru realizarea unei capacităţi de răspuns suficiente. Situaţia cu COVID-19 este foarte gravă (...) Toate datele indică o puternică expansiune a virusului în toată Europa. Ne aflăm în plin val doi. Săptămâna trecută s-a ajuns la o cifră de un milion de infecţii confirmate. În săptămânile următoare aceste cifre vor continua să crească foarte rapid”, a declarat la o conferinţă de presă preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   bilant covid-19,   coronavirus