Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis, despre problema refugiaților: Nu vorbim de locuri de cazare, ci de oameni, de integrarea lor în societate. Nu cred că între parteneri lucrurile se rezolvă prin impunere (VIDEO)

Klaus Iohannis, despre problema refugiaților: Nu vorbim de locuri de cazare, ci de oameni, de integrarea lor în societate. Nu cred că între parteneri lucrurile se rezolvă prin impunere (VIDEO)

Un articol de: - 16 Sep 2015, 11:40
Klaus Iohannis, despre problema refugiaților: Nu vorbim de locuri de cazare, ci de oameni, de integrarea lor în societate. Nu cred că între parteneri lucrurile se rezolvă prin impunere (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Președintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri în fața Parlamentului despre problema refugiaților.

Așa cum am afirmat, suntem pentru solidarite în interiorul Uniunii Europene. Suntem solidari cu statele membre afectate de această criză. Trebuie să respingem manifestațiile radicale ți să demonstrăm echilibru și înțelepciune.

Nu vorbim despre locuri de cazare, ci despre oameni, despre integrarea lor în societate. Nu cred că între parteneri lucrurile se rezolvă prin impunere, prin amenințare cu sacțiuni. Fiecare stat membru are dreptul de a răspunde în funcție de capacitatea pe care o are.

În cursul zilei de mâine vom conveni asupra pașilor pe care România trebuie să îi facă în acest sens", a spus Iohannis.

Președintele României a cerut în 4 septembrie să vină în faţa Parlamentului, printr-o scrisoare adresată preşedinţilor celor două Camere.
 
Cu câteva ore înainte de discursul său în Parlament, Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina de Facebook: "Voi merge astăzi în faţa Parlamentului, ocazie cu care voi vorbi despre modul în care arată legislaţia în România, despre schimbările ei frecvente şi cum influenţează funcţionarea statului şi, mai ales, viaţa de zi cu zi a cetăţenilor". (Detalii AICI)

Klaus Iohannis, despre problema refugiaților


Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   refugiati,   Parlamentul Romaniei