Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis, întrebat despre o eventuală desființare a Serviciului Omoruri: N-am auzit despre desființarea unui serviciu vital, voi verifica / Ce mesaj a avut șeful statului pentru Marcel Vela și Bogdan Despescu (VIDEO)

Klaus Iohannis, întrebat despre o eventuală desființare a Serviciului Omoruri: N-am auzit despre desființarea unui serviciu vital, voi verifica / Ce mesaj a avut șeful statului pentru Marcel Vela și Bogdan Despescu (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 16 Sep 2020, 19:04
Klaus Iohannis, întrebat despre o eventuală desființare a Serviciului Omoruri: N-am auzit despre desființarea unui serviciu vital, voi verifica / Ce mesaj a avut șeful statului pentru Marcel Vela și Bogdan Despescu (VIDEO) Politică

Președintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis lui Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, și secretarului de stat Bogdan Despescu „să se implice total pentru cetățeni”. Șeful statului a lansat acest mesaj în timpul conferinței de presă pe care a susținut-o joi, la Palatul Cotroceni.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Ce a răspuns Klaus Iohannis, când a fost întrebat despre o eventuală desființare a Serviciului Omoruri

 

Întrebat despre o presupusă plată de poliție în MAI, ca urmare a imaginilor din presă care au arătat că ofițeri de rang înalt din Poliție au negociat cu clanurile interlope, dar și cum vede o eventuală desființare a Serviciului Omoruri, președintele Klaus Iohannis a răspuns: „Am mai discutat despre organizarea internă a ministerelor, dar despre desființarea unui serviciu vital n-am auzit. Poate aveți surse, voi verifica”.

De asemenea, întrebat dacă are un mesaj pentru ministrul Marcel Vela și secretarul de stat Bogdan Despescu, liderii MAI, șeful statului a subliniat: „Evident, să se implice total pentru cetățeni!”.

După negocierile dintre ofițeri de rang înalt și interlopi, șeful Poliției Române demisiona din funcție

 

Liviu Vasilescu anunța, în 1 septembrie, că demisionează din funcția de inspector general al Poliției Române, în contextul în care recent instituția oferise explicații publice în legătură cu imaginile din presă, din care reieșea că ofițeri de rang înalt s-au întâlnit cu Elvis Pian și reprezentanții Clanului Duduianu, în noaptea de 8 spre 9 august, pentru a negocia condițiile de înmormântare a interlopului Emi Pian.

„Atât ca ofițer de execuție, cât și ca manager, mi-am făcut datoria cu onoare și bună credință, integritate profesională fiind principiul care m-a ghidat în întreaga carieră. În ultimul timp am constatat un atac mediatic concentrat asupra Poliției Române și Ministerului Afacerilor Interne, într-o perioadă în care țara are nevoie de liniște și conjugarea tuturor eforturilor pentru protejarea cetățenilor. Cu permisiunea dumneavoastră, aș vrea să le mulțumesc acestor eroi ai zilei pentru rezultatele obținute și să le transmit, indiferent ce cred unele persoane care au văzut munca de poliție mai mult din fața televizorului decât din teren, sunt onorat că sunt colegul lor. În permanență mi-am asumat responsabilitatea deciziilor și întotdeauna mi-au plăcut și surprizele. În același cadru vă rog să îmi permiteți ca de astăzi să mă retrag din funcția de inspector general al Poliției Române, să rămân ofițer de poliție și să îndeplinesc sarcinile ce îmi vor fi încredințate. Vă mulțumesc!”, afirma Liviu Vasilescu, la momentul în care își anunța demisia.

Dana Budeanu A IZBUCNIT ÎN LACRIMI în direct la TV. ULUITOR, ce s-a întâmplat

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis