Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis îşi prezintă într-un clip pe Facebook bilanțul primelor 100 de zile din mandatul de președinte (VIDEO)

Klaus Iohannis îşi prezintă într-un clip pe Facebook bilanțul primelor 100 de zile din mandatul de președinte (VIDEO)

Un articol de: - 31 Mar 2015, 11:59
Klaus Iohannis îşi prezintă într-un clip pe Facebook bilanțul primelor 100 de zile din mandatul de președinte (VIDEO) Politică

 Într-un clip postat pe Facebook, președintele Klaus Iohannis îşi prezintă bilanțul primelor 100 de zile de mandat prezidențial.

"Azi se împlinesc 100 de zile de când sunt Președintele României. Această perioadă este un prim pas către România pe care o construim împreună", a scris președintele pe pagina de socializare.

Președintele susține că printre realizările sale se numără: semnarea acordului politic privind creșterea finanțării pentru apărare care contribuie la securitatea țării noastre, precum și consolidarea Parteneriartului Strategic cu SUA în domeniile politic, militar, de securitate, precum și economic.

Președintele amintește și de vizita la sediul NATO care confirmă angajamentul față de partenerii nord-atlantici, precum și cea de la Varșovia obținând o colaborare strânsă în domeniul securității cu preşedintele Komorowski, dar și de găsirea unei rezolvări diplomatice pentru conflictele din Ucraina.

În ceea ce privește respectarea promisiunilor făcute în campania electorală, președintele susține că a cerut partidelor politice calendarul sesiunilor parlamentare în legătuă cu cele trei mari teme: votul prin corespondență, legea finanțării partidelor politice și a campaniilor electorale, precum și simplificarea procedurilor de ridicare a imunității parlamentare.
 

Bilanțul celor 100 de zile de președinție
 
100 de zile de mandat prezidențialAzi se împlinesc 100 de zile de când sunt Președintele României. Această perioadă este un prim pas către România pe care o construim împreună.

Posted by Klaus Iohannis on 30 martie 2015
 

Citeşte mai multe despre:   securitate,   NATO,   Campanie electorala