Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: Nu e momentul intensificării orgoliilor politice. Le cer guvernanților mai puține dispute și mai mult dialog, mai puțină patimă politică și mai multă responsabilitate (VIDEO)

Klaus Iohannis: Nu e momentul intensificării orgoliilor politice. Le cer guvernanților mai puține dispute și mai mult dialog, mai puțină patimă politică și mai multă responsabilitate (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 21 Apr 2021, 19:22
Klaus Iohannis: Nu e momentul intensificării orgoliilor politice. Le cer guvernanților mai puține dispute și mai mult dialog, mai puțină patimă politică și mai multă responsabilitate (VIDEO) Foto: presidency.ro Politică

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut membrilor coaliției de guvernare să lase orgoliile la o parte și să se concentreze pe agenda cetățeanului. Șeful statului a susținut că dezbaterile și confruntarea de idei sunt esențiale într-o coaliție de guvernare, pentru că ambele duc la decizii bune, dar, în același timp, „diferențele de abordări nu trebuie să ne abată de la obiectivul esențial - protejarea cetățeanului”.

 

Klaus Iohannis, mesaj pentru coaliția de guvernare: Nu e momentul intensificării disputelor

 

„Acum nu e momentul intensificării disputelor sau a orgoliilor politice de nicio parte. Votul primit de la cetățeni cu doar câteva luni în urmă ne obigă pe toți să acționăm matur și responsabil.

În orice partid democratic, cu atât mai mult într-o coaliție de guvernare, sunt diferențe de viziuni și dezbateri efervescente despre cum trebuei abordate temele naționale mari. Acest lucru nu e doar firesc, ci chiar de dorit. Doar prin confruntări de idei pot fi găsite cele mai corecte și eficiente soluții pentru oameni.

Însă, aceste diferențe de abordări nu trebuie să ne abată de la obiectivul esențial - protejarea cetățeanului.

Așadar, le cer guvernanților mai puține dispute și mai mult dialog, mai puțină patimă politică și mai multă repsonsabilitate, mai puțin orgoliu și mai multă colaborare. Pe scurt, le cer să aibă ca prioritate agenda cetățeanului”, a declarat Klaus Iohannis.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   coalitie de guvernare,   Guvernul Cîțu,   orgolii,   dispute politice,   PNL,   USR-PLUS,   UDMR