Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: O ordonanță care privește grațierea și amnistia unor politicieni ar fi o catastrofă pentru România, ar declanșa o criză politică fără precedent (VIDEO)

Klaus Iohannis: O ordonanță care privește grațierea și amnistia unor politicieni ar fi o catastrofă pentru România, ar declanșa o criză politică fără precedent (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 29 Noi 2018, 17:28
Klaus Iohannis: O ordonanță care privește grațierea și amnistia unor politicieni ar fi o catastrofă pentru România, ar declanșa o criză politică fără precedent (VIDEO) Foto: presidency.ro Politică

Președintele Klaus Iohannia a atras atenția, joi, că adoptarea unei ordonanțe de urgență privind amnistia și grațierea ar fi o catastrofă pentru România și ar declanșa o criză fără precedent în țară. 

”Grațierea și amnistia au fost deja tema unei Ordonanțe de urgență la începutul anului 2017 și au dus la manifestări foarte ample din partea românilor care nu-și doresc așa ceva. OUG 13 a fost retrasă la vremea respectivă. 

Există în continuare semnale că în PSD nu s-a abadonat această idee. Chiar unii politicieni din PSD vehiculează aceste idei în spațiul public. 

O astfel de ordonanță care privește grațierea și amnistia unor politicieni ar fi o catastrofă pentru România, ar declanșa o criză politică fără precedent în România.

Fac un apel la politicienii din PSD care sunt lucizi, ca să întreprindă orice consideră că o astfel de ordonanță sa iasă din discuție și să nu fie aprobată în Guvern”, a declarat Klaus Iohannis

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis