Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Iohannis: Cei care au instrumentat suprimarea manifestației din 10 august probabil au crezut că dacă s-a putut la mineriadă se poate și acum. Eu cred că o să aflăm vinovații (VIDEO)

Iohannis: Cei care au instrumentat suprimarea manifestației din 10 august probabil au crezut că dacă s-a putut la mineriadă se poate și acum. Eu cred că o să aflăm vinovații (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Mai 2019, 19:17
Foto: presidency.ro Politică

Klaus Iohannis s-a arătat încrezător că vom afla vinovații pentru suprimarea manifestației din 10 august. Președintele a insistat că autoritățile au reacționat disproporționat atunci în fața oamenilor pașnici, care doar și-au arătat nemulțumirea față de PSD

”Eu cred că o să aflăm vinovații. O sincopă foarte tristă pe care am avut-o pe 10 august în 2018, o manifestație pașnică, au venit oamenii în concediu, în plină vară, să arate că nu mai sunt mulțumiți și nu mai tolerează PSD-ul. Reacția autorităților a fost disproporționată. Cei care au instrumentat suprimarea manifestației din 10 august probabil au crezut că dacă s-a putut la mineriadă se poate și acum”, a declarat Iohannis

”Nu se mai poate, fiindcă românii sunt un popor liber și își exprimă voința prin vot, nu cu bâte”, a insistat șeful statului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   PSD