Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Iohannis, atac la PSD: Ați auzit voi, în campania din 2016, ceva de atacuri asupra Justiției? Nu! Dar, culmea, asta au avut în cap! Hoții s-au cocoțat în vârful statului, dar noi putem și trebuie să le dăm un răspuns pe 26 mai! (VIDEO)

Iohannis, atac la PSD: Ați auzit voi, în campania din 2016, ceva de atacuri asupra Justiției? Nu! Dar, culmea, asta au avut în cap! Hoții s-au cocoțat în vârful statului, dar noi putem și trebuie să le dăm un răspuns pe 26 mai! (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 14 Mai 2019, 18:59
Iohannis, atac la PSD: Ați auzit voi, în campania din 2016, ceva de atacuri asupra Justiției? Nu! Dar, culmea, asta au avut în cap! Hoții s-au cocoțat în vârful statului, dar noi putem și trebuie să le dăm un răspuns pe 26 mai! (VIDEO) Foto: Captură B1 TV Politică

Klaus Iohannis a declarat că românii trebuie să voteze la alegerile europarlamentare și la referendumul din 26 mai, deoarece astfel le pot da o lecție celor din PSD. Președintele a amintit că PSD nu a suflat o vorbă, în campania pentru alegerile parlamentare din 2016, despre planurile pe care le au privind Justiția. Și astfel au câștigat alegerile. I-au păcălit pe oameni vorbind despre spitale, școli, autostrăzi și n-au făcut nimic din toate acestea. În schimb, au ținut Justiția sub un atac continuu de doi ani și jumătate. Prin urmare, a continuat Iohannis, pe 26 mai românii au ocazia de a le da o lecție social-democraților.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Populiștii sunt niște politicieni care vin și oferă soluții foarte simple la probleme foarte complicate. Bineînțeles că ei, odată ajunși la Putere, nu rezolvă problemele, cum PSD a ajuns la Putere și nu a rezolvat problemele. Dacă vreți vă dau și niște exemple. PSD a venit la Putere și a promis spitale regionale. Acum nici nu se mai vorbește despre ele. Au tot vorbit și românii au tot cerut drumuri mai bune, autostrăzi. Nici vorbă de așa ceva! Un metru de autostradă nu au realizat! Au promis oamenilor mai mulți bani și au crescut unele salarii. Ce să vezi? între timp, inflația a mâncat toți acești bani. Acum umblă peste tot și încearcă să explice tuturor că vinovați sunt Iohannis și Uniunea Europeană. Nu le e rușine?

Trebuie să fim foarte clari. Alegerile europarlamentare și referendumul sunt despre viitorul nostru, al României. Nu e ceva abstract. Umblă tot felul de politcieni prin țară și încearcă să explice românilor că aceste alegeri nu sunt chiar atât de importante, că referendumul nu e important deloc. Sigur că pentru ei referendumul nu e important, că românii vor ști să dea un răspuns acestor atacuri PSD-iste care au început din prima lună de guvernare. Au promis autostrăzi, spitale, salarii, nimic n-au realizat! Dar ați auzit voi în campania din 2016 ceva de atacuri asupra Justiției, despre strâmbarea legilor din România? Dar, culmea, asta au avut în cap PSD-iștii și asta au făcut de doi ani jumate. În loc să se ocupe de probleme țării, să le rezolve, ei se ocupă de problemele lui Dragnea, să le rezolve, și ale altora ca el.

Așa nu se poate! AȘA NU SE MAI POATE! Acum, la europarlamentare și la referendum, e momentul ca PSD să primească un răspunds foarte clar din partea românilor. Oamenii trebuie să meargă la vot, pentru că e important cine ne reprezintă în Parlamentul European, pentru că e  important să dăm răspunsul potrivit la referendum.

Hoții s-au cocoțat în vârful statului, dar noi suntem o națiune care vrea prosperitate, justiție dreaptă, guvern performant și parlament performant. Noi nu suntem un neam de hoți și trebuie să dăm răspuns acestei guvernări!”, a declarat Klaus Iohannis.
 

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   PSD