Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis, marți, vorbind de unirea României cu Republica Moldova: "Atunci când ambele POPOARE vor hotărî, se va întâmpla" / Iohannis, vineri: "Am spus că suntem NAȚIUNI diferite, NU popoare diferite. Sunt sigur" (VIDEO)

Klaus Iohannis, marți, vorbind de unirea României cu Republica Moldova: "Atunci când ambele POPOARE vor hotărî, se va întâmpla" / Iohannis, vineri: "Am spus că suntem NAȚIUNI diferite, NU popoare diferite. Sunt sigur" (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 22 Mar 2019, 10:51
Foto: presidency.ro Politică

Președintele Klaus Iohannis a declarat recent, referindu-se la posibilitatea unirii României cu Republica Moldova, că „atunci când ambele popoare vor hotărî că vor acest lucru, atunci se va întâmpla”.

Întrebat, vineri, la Bruxelles în legătură că faptul că a afirmat că românii și moldovenii sunt două popoare diferite, șeful statului a susținut că a spus că sunt două națiuni diferite, nu două popoare distincte. 

”Am spus că suntem națiuni diferite, nu popoare diferite. Sunt sigur”, a spus Klaus Iohannis, vineri, la Bruxelles. 

Prezent, marți, la dezbaterea „Președinte sau cetățean / om politic și societate civilă”, șeful statului a fost întrebat de ce în 2018, Anul Centenar, nu s-a făcut nimic pentru unirea României și Republicii Moldova. 

„Atunci când ambele popoare vor hotărî că vor acest lucru, atunci se va întâmpla”, a răspuns atunci Klaus Iohannis, potrivit cotidianul.md.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Romania,   Republica Moldova
 
 
 
Loading...