Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre! Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea (VIDEO)

Klaus Iohannis: Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre! Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 02 Mai 2021, 17:16
Klaus Iohannis: Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre! Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea (VIDEO) foto: Facebook @ Klaus Iohannis Politică

Președintele României, Klaus Iohannis, le-a mulțumit tuturor cetățenilor „pentru uriașul efort național” depus în lupta cu pandemia de COVID-19 și spune că, „împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult”.

În mesajul transmis cu ocazia Paștelui, șeful statului a explicat că „responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze, toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat”.

Mesajul Președintelui cu ocazia Paștelui. Klaus Iohannis, despre miracolul Învierii, lupta cu pandemia de COVID-19 și revenirea la normalitate:

 

Dragi români,

Ne regăsim în Taina Sfântă a celei mai mari sărbători creștine, o celebrare a vieții și a speranței. Miracolul Învierii ne aduce mereu împreună, fie că ne aflăm pe meleagurile natale sau peste hotare. Și în acest an, credința ne rămâne la fel de puternică, chiar dacă nu putem fi încă alături de toți cei dragi, din cauza pandemiei de COVID-19, care continuă să afecteze întreaga lume.

Vă mulțumesc tuturor pentru uriașul efort național destinat protejării sănătății noastre! Responsabilitatea celor care respectă măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului, dedicarea și sacrificiile celor care luptă în prima linie pentru a-și salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea să funcționeze, toate acestea stau mărturie că forța națiunii noastre este de nezdruncinat. Împreună, cu răbdare și tărie sufletească, vom depăși această teribilă perioadă și ne vom recăpăta normalitatea care ne-a lipsit atât de mult.

Vă urez tuturor ca Sfintele Paști să vă aducă sănătate și pace în suflete!

Hristos a Înviat!

 

Profesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Paște 2021,   pandemie de coronavirus