Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: Vaccinarea în masă reprezintă singura soluție pentru a ne întoarce la normalitate / De succesul campaniei depinde relansarea economică a României (VIDEO)

Klaus Iohannis: Vaccinarea în masă reprezintă singura soluție pentru a ne întoarce la normalitate / De succesul campaniei depinde relansarea economică a României (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 12 Ian 2021, 18:15
Klaus Iohannis: Vaccinarea în masă reprezintă singura soluție pentru a ne întoarce la normalitate / De succesul campaniei depinde relansarea economică a României (VIDEO) Foto: presidency.ro Politică

Președintele Klaus Iohannis a declarat în timpul conferinței de presă de marți de relansarea economică a României, dar și reluarea activităților zilnice cu care oamenii erau obișnuiți, depind de evoluția campaniei de vaccinare anti-COVID.

„Trebuie să stopăm pandemia și asta ține de reușita campaniei de vaccinare. Pe de altă parte, trebuie să reponim în forță toate sectoarele economice și să începem reformele promise. 2021 este anul în care trebuie să punem bazele unei sănptoase reașezări a societății românești. Însă, pentru a putea merge înainte cu motoarele turate la maxim trebuie să punem capăt epidemiei de COVID-19, după un an extrem de dificil, marcat de nenumprate sacrifcii, un an în care mulți s-au luptat cu această boală.

2021 ne oferă motive reale de speranță. Vaccinurile împotriva COVID-19 reprezintă încununarea eforturilor oamenilr de știință și o confirmare a progreselor uriașe resalizate în această cursă contra cronometru.

Vaccinarea în masă reprezintă singura soluție pentru a ne întoarce cât mai rapid la normalitate și a ne relua în siguranță toate activitățile care ne-au lipsit enorm în ultimul an. De succesul campaniei de vaccinare depinde relansarea economică a României și evitarea unor crize profunde ale căror efecte pot lăsa urme adânci în societate, educație și economie.

Este esenațial ca această campanie să reușesc, pentru a obține imunizarea populației la nivel național”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Știre în curs de actualizare

 

Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis