Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ”Kovesi nu e funcționara gării din Fălticeni” Cristoiu: Toader s-a bazat foarte mult pe acea Inspecție Judiciară. Inspecția Judiciară i-a tras-o (VIDEO)

”Kovesi nu e funcționara gării din Fălticeni” Cristoiu: Toader s-a bazat foarte mult pe acea Inspecție Judiciară. Inspecția Judiciară i-a tras-o (VIDEO)

Un articol de: - 22 Feb 2018, 22:30
Politică

Tudorel Toader, prin decizia de a cere președintelui revocarea șefei DNA, n-a făcut decât s-o reînvie pe Kovesi și să-l crească în sondaje pe Iohannis, a declarat Ion Cristoiu, pentru B1 TV.

Tudorel Toader și-a propus, și a și reușit, să o reînvie pe Kovesi, care începuse să aibă probleme de imagine după dezvăluirile făcute la diverse televiziuni, și să-l crească în sondaje pe Iohannis. Eu sunt un mare adversar al raportului. Kovesi, totuși, nu e funcționara gării din Fălticeni. Vrem nu vrem, și eu am scris vagoane de articole împotriva ei, Kovesi are o imagine internă și internațională foarte puternică”, a susținut jurnalistul.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Cristoiu a mai remarcat faptul că Ministrul Justiției a invocat de mai multe ori un raport al Inspecției Judiciare ce o critica pe Kovesi, dar n-a spus nimic despre concluziile Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în care șefa DNA era lăudată.

”Pe 3 iulie s-a declanșat inspecția aia. Țineți minte că acea comisie s-a împărțit în două. Până la urmă raportul s-a prezentat la Secția de procurori a CSM, și ăia au dat o concluzie de elogiu la adresa lui Kovesi. Toader n-a invocat deloc raportul ăla. (...) Greșeala lui Toader a fost că s-a bazat foarte mult pe acea Inspecție Judiciară. Inspecția Judiciară i-a tras-o!”, a mai spus Cristoiu.
 

Citeşte mai multe despre:   Ion Cristoiu,   Tudorel Toader ,   Laura Codruța Kovesi,   DNA,   revocare
 
 
 
Loading...