Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Laszlo Borbely a fost ales vicepreşedinte politic al UDMR

Laszlo Borbely a fost ales vicepreşedinte politic al UDMR

Un articol de: - 02 Apr 2011, 17:49
Laszlo Borbely a fost ales vicepreşedinte politic al UDMR Foto: evz.ro Politică

În cadrul Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) de sâmbătă de la Cluj, Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a fost ales în funcția de vicepreședinte politic al Uniunii, în timp ce Kovacs Peter a fost desemnat secretar general al formațiunii.

Cei doi au fost propuşi de către preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, care a declarat că va face o echipă bună cu noua conducere a Uniunii.

"L-am propus pe Borbely Laszlo ca vicepreşedinte politic şi pe Kovacs Peter ca secretar general. Borbely a dat dovadă de atitudinea necesară pentru această funcţie. Dacă îl dai pe uşă, intră pe geam, este un bun coechipier. Kovacs este un bun organizator, se va achita bine de această sarcină, va trebui să colaboreze cu organizaţiile teritoriale. Vom face împreună o echipă bună", a spus Kelemen Hunor, citat de Mediafax.

Borbely a fost ales cu 115 voturi "pentru" şi nouă " împotrivă", iar Kovacs cu 113 voturi "pentru" şi 11 "împotrivă".

Borbely a declarat că UDMR are acum o echipă bună, îndemnându-i pe membrii UDMR "la luptă".

"UDMR are acum o echipă bună. Vom avea suficient de lucru. La luptă, să ne organizăm rândurile. Eu am rămas acelaşi, nu am de gând să mă schimb", a spus vicepreşedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo.

Pe ordinea de zi a şedinţei care s-a desfăşurat sâmbătă la Cluj se afla doar alegerea secretarului general şi a vicepreşedintelui politic.
 

Citeşte mai multe despre:   UDMR,   Laszlo Borbely,   Kelemen Hunor,   secretar general,   Stiri Cluj-Napoca,   Ministrul Mediului